Idei pentru Iepuras (2) – Dinoland

Tot vizitând magazine de jucării, recunosc că mă enervează împărţirea jucăriilor în "pentru fetiţe-pentru băieţei". E ca şi cum vinzi jucării, dar nu prea te pricepi la ele. Mi se par suficiente filtrele de vârstă şi categoriile pe produse, păpuşi, maşinuţe, trenuleţe etc. Dar suficientă vorbă pe lângă subiect, în seara asta am ales magazinul Dinoland.

Ce mi-a plăcut la ei, de la "intrare", primul pus în meniu, Promoţii de Paşti. Dai click, şi primeşti un cupon de 10% reducere la prima comandă dacă te abonezi la newsletter, cuponul are perioada de valabilitate nelimitată, şi necondiţionat de valoare comenzii, cum se practică în ultimul timp.Reducerile de Paşti sunt de 15%, la jucării din mai multe categorii.

Pentru cei al căror iepuraş se uită la minimax, şi au pe listă produse din reclamele tv, le găsiţi în categorie separată, să nu le căutaţi prin magazin. Unele au şi reduceri faţă de preţul anunţat, cum sunt Little Miss Muffin, la 51 lei, care mi-au mai atras atenţia prin idee şi aspectul interesant.

Dacă aveţi doi sau mai mulţi copii, nu este niciodată nepotrivită ideea unui joc de societate, fie clasicele "Nu te supăra, frate", "Scrabble", dar şi cele noi, din seria "Catan", "BatttleShip".

Din categoria jocuri de rol, bucătăriile sunt cea mai interesantă alegere. Nu sunt de fetiţe, sunt unisex, contrar prejudecăţilor noastre. Să nu uităm că cei mai buni bucătari sunt totuţi bărbaţii. Bucătării utilate complet, sau seturi de accesorii, de la vase şi ustensile diverse, la legume, fructe şi alte materii prime, toate sunt disponibile în această categorie. Am remarcat că seturile Ecoiffier beneficiază de 15% reducere. Jocurile de rol sunt mult mai indicate pe port de cadou, decât o simplă păpuşă. Ele provoacă imaginaţia copilului, îl transpun într-o lume a lui, în care învaţă, prin joc, instrumente ale vieţii cotidiene ce-i vor fi utile mai târziu.

Nu atât de bine reprezentată ca precedenta este a doua categorie de jocuri de rol, cele cu destinaţie tehnică. Oricine ar trebui să poată face diferenţa între un cleşte şi un patent, o piuliţă şi o şurubelniţă, aşa că cel mai simplu este să trecem la lucru. De mici, când e atât de simplu să le înveţi.

La categoria jocuri de construcţie, pe lângă clasicele lego si Ecoiffier, pe care le mai văzusem, am descoperit unele noi, din seria Engino. Un joc conţine de la zeci la sute de piese, care pot fi combinate în cele mai diverse moduri. Am ales spre exemplificare Set Inginerie 60 Modele cu Motor. Conţine un sistem de bare şi conectori care pot fi folosiţi la construirea unor figuri geometrice unice care permit conectarea la până la 6 laturi simultan. În esenţă acest design transforma barele în conectori care permit crearea unor figuri care pot fi dense sau cu deschideri largi. Aceasta caracteristică permite copiilor să construiască rapid şi usor, modele simple sau complexe, folosind un număr foarte mic de piese diferite.
Include 238 de piese cu 1450 de puncte de conectare şi un motoras care pune în miscare figurinele create. Se pot construi 60 modele dotate cu motoraş: avioane, elicoptere sau carusel din parcul de distractii care se pun în mişcare prin montarea micilor motorase. Puteţi da click pe imaginile de mai jos pentru mărire.

PhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhotoPhoto

În rest magazinul este destul de bine aprovizionat şi pe alte categorii de produse, pentru bebeluşi, jucării de exterior, mobilier, articole de şcoală. Am găsit chiar şi o categorie dedicată softurilor educaţionale.

Plimbare plăcută prin magazin!

 

Cristina H.
Posted in De-ale casei, Jocuri și jucării and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente