Sebastian C., Timisoara, 6 ani. Concursul de creatie pentru copii Oul nazdravan

Sebastian a realizat o felicitare de Pasti in forma de ou.
Desenul a fost decupat in forma de ou si lipit pe un carton decupat .
Sebastian a dorit sa felicite si sa semneze si lucrarea.

Oul Nazdravan, felicitare de Pasti

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 6 aprilie, ora 00:00, şi 20 aprilie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii


Editura Casa

Cristina H.

Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)

Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , .

56 Comments

  1. Foarte dragut desenul.Imi place in mod deosebit acele raze de soare care ajung pana la crucea lui Isus Cristos care mie personal imi transmite speranta ,faptul ca Cristos a murit pe cruce pt pacatele noastre dar A INVIAT , a cucerit moartea cea ce imi spune ca dupa orice suferinta Dumnezeu isi va arata gloria si acele raze de soare vor straluci si asupra mea.Superb desenul!

  2. impresionant desenul lui Basti! plin de culoare, de viata, de soare, dar aminteste si de sacrificiu, de jertfa , de iubirea absoluta pt. ca toata frumusetea lumii sa poata straluci in razele soarelui, renascand mereu…f. frumos! felicitari!

  3. Sarbatorile Pascale ne aduc Lumina. Fiecare linie trasata de Sebastian duce spre Sfanta Cruce. Acest lucru spune totul despre sufletul lui minunat. Bravo!

  4. Foarte frumos Sebastian! Este un ou de Paste si, pe langa copaci, flori si iepuras ai desenat 3 cruci (adevaratul sens al Pastelui)! Cine are ochi de vazut, sa vada si minte pentru votat, sa voteze! Felicitari tie si parintilor tai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente