Marius R., Chicerea, 10 ani. Concursul de creatie pentru copii Oul nazdravan

Lucrarea se realizaza din hartie creponata rasucita de diferite culori

Oul Nazdravan, felicitare de Pasti

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 6 aprilie, ora 00:00, şi 20 aprilie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii


Editura Casa

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , .

82 Comments

  1. o lucrare super, ca toate lucrarile facute de elevii clasei a IV a de la Scoala Chicerea Felicitari doamnei invatatoare pentru creativitate si daruire/

  2. Creativitatea si ingeniozitatea, este la ea acasa in Scoala Chicerea.Felicitari lui Marius si Simonei

  3. Foarte frumoasa lucrarea, rar sunt copii care sa aiba atata rabdare. A mea sigur n-o sa faca in veci asa ceva.

  4. In general copiii din ziua de azi iubesc doar luxul, dar raman mereu surpinsa de extreme. Felicitari si mult success!

  5. Felicitari doamnei invatatoare Simona pentru rabdarea cu care reuseste sa antreneze elevii in realizarea unor asemenea lucrari. Intr-adevar in clasa a IV-a sunt cativa „elevi nazdravani”. Mult succes in continuare.

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente