Cristina R., Botosani, 6 ani. Concursul de creatie pentru copii Oul nazdravan

Am gasit mai intai un oval pe coperta unui bloc de desen, care se potrivea foarte bine cu forma unui ou, pe care Cristina l-a decupat, obtinand un sablon (asa a aflat ce e un sablon si cum se foloseste). Apoi a copiat forma pe un carton colorat, indoit in prealabil la jumatate, tot de ea. Decuparea cartonului pus in doua am facut-o eu, fiind prea gros pentru ea.
Pe partea din fata a felicitarii a decupat cu perforatorul din loc in loc inimioare, colorand prin formele decupate modelul inimioarelor pe interiorul felicitarii. Deoarece eu tin sa decorez ouale de Paste numai cu motive religioase, si Cristina a cautat o imagine tot pe aceasta tema – si ce putea fi mai potrivit pentru un copil decat un ingeras! Apoi am stabilit ce mesaj poate fi scris pe felicitare si am punctat literele, deoarece Cristina nu stie inca bine sa scrie, dar i-a facut placere sa traseze cu carioca peste conturul punctat si gata felicitarea!

Oul Nazdravan, felicitare de Pasti

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 6 aprilie, ora 00:00, şi 20 aprilie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii


Editura Casa

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , .

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente