Alexandru Ionut I., Bacau, 10 ani. Concursul de creatie pentru copii Oul nazdravan

Lucrarea este realizata din matriale sintetice (deseuri obtinute in urma ascutirii creioanelor, tifon, ceara, carton) dar si materiale naturale (gris, seminte de mar, stafide); mentionez ca materialele au fost lipite de carton cu ceara.

Oul Nazdravan, felicitare de Pasti

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 6 aprilie, ora 00:00, şi 20 aprilie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în aproximativ 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii


Editura Casa

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , .

43 Comments

  1. Am acordat 5 stele pentru ca mi-a placut faptul cä ai folosit cojile de la creion pentru a face petalele florilor.

  2. Admir aceasta lucrare deoarece oste lucrata cu grija, este ingenioasa si are un spect placut.

  3. Imbinarea materialelor este f. interesanta,utiliarea unor deseuri a pus in valoare imaginatia.

Comentariile nu sunt permise.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente