Universul, la o impunsatura de ac

Cusăturile au fost, şi sunt încă, activitatea mea preferată cu copiii. Aş vrea mai mult, aş vrea să le pot da unora şi curajul de a încerca, odată cu modelul pe care îl ofer.

Azi am ales un model special, într-o zi specială. Azi vă ofer „Călătorie către stele”, un proiect care este potrivit şi temelor despre univers, dar şi pentru a umple serile acasă. Puteţi salva modelul de aici, se printează A4.

universul-planete-cusaturi

Spor la lucru!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Cusături and tagged , , , , .

8 Comments

 1. buna
  am incercat sa las comentariu de pe tel,dar nu am reusit 🙁
  minunata idee
  multumita tie, Daria a invatat sa coasa
  adevarul este ca eu nu as fi avut curaj sa o las (avea cam 4 ani daca nu ma insel), dar a vazut provocarea ta cu frunza cusuta (transformata in tablou) si s-a incapatanat sa participe si ea
  nu mai zic cum am stat ca o closca in jurul ei :)))
  multumim pentru provocari 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente