Aventurile lui Habarnam continua!

Aventurile lui Habarnam, Editura HumanitasUnul dintre cele mai îndrăgite personaje ale copilăriei este piticul Habarnam. Mulțumită Editurii Humanitas, el nu face parte doar din copilăria noastră, ci și din copilăria copiilor noștri. Au fost reeditate până acum două dintre volume (despre care puteți citi aici), și îl așteptăm de vreun an și pe al treilea, Habarnam pe Lună. Eu habar n-aveam și de această parte a aventurii, dar știa Andreiul meu, care a prins în cele din urmă drag de personaj și a citit cărțile. Când le-a terminat, m-a anunțaț că trebuie să mai trec o carte pe listă… așa am aflat că piticul nu se potolește și pleacă pe lună, pentru prima dată în limba română, iar când am întrebat, am aflat că e pe cale să aterizeze… în librării, la sfârșitul primăverii.

Începând de luna trecută, Editura Humanitas organizează la Librăria Cișmigiu o serie de evenimente pentru copii, sub numele de „Campionatul poveștilor”. Luna trecută ne-am întâlnit cu Ioana Nicolaie, iar sâmbătă, 23 martie, începând cu ora 11:00, vom asculta fragmente din aventurile pe lună în lectura actorului Marian Râlea, „Magicianul” copilăriei noastre.

Copiii care vor participa la eveniment vor fi premiați de Koh-I-Nor.

Edit 19 martie 2013:
Vor fi 10 diplome si 10 premii, 5 acordare pentru cele mai frumoase desene (premii Koh-I-Nor) si 5 pentru cele mai frumoase povesti (5 carti Humanitas).

habarnam-pe-luna

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged , , , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente