One+One si un concurs pentru cei cu simtul umorului

A venit primăvara, e cald, dăm gecile jos, si chiar dacă nu e încă de mânecă scurtă, e timpul să atrageţi un pic atenţia cu un imprimeu unic şi original. One+One ne dă câteva idei cum să atragem privirea şi zâmbetele prietenilor. Iar dacă primăvara aceasta aşteptaţi cumva barza, dar nu pe cea călătoare, cu atât mai mult vă dăm câteva idei despre cum să fiţi originali.

Puteţi câştiga o bluză cu imprimeu la alegere, dintre cele disponibile în oferta One+One dacă participaţi la concurs. O puteţi păstra, o puteţi face cadou unei prietene sau prieten, dar cu siguranţă va stârni zâmbete. Prin tragere la sorţi vom da un singur premiu, ce beneficiază de transport gratuit pe teritoriul României.

Ce aveţi de făcut:

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica „Nume” să folosiţi numele real complet, către care va fi făcută expediţia, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 13-21 martie, ora 21:00.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţiile solicitate (nume complet, link, motivul alegerii), şi nu vor participa la extragere, dar vor fi vizibile pe pagină.

Extragerea câştigătorilor va avea loc după încheierea concursului, iar rezultatele vor fi afişate printr-un comentariu la acest articol. Câştigători au la dispoziţie 24h din momentul anunţării rezultatelor pentru a trimite adresa de expediţie, în caz contrar, la expirarea termenului menţionat la afişarea rezultatelor vom desemna tot prin tragere la sorţi un nou câştigător.

Câştigătorii nu vor fi anunţaţi personal, vă rog să folosiţi funcţia de "abonare la comentarii" disponibilă în cadrul articolului, lângă butonul de trimitere a comentariului, pentru a putea fi la curent cu mesajele.

Dacă aveţi nelămuriri, întrebări sau curiozităţi legate de produse le puteţi adăuga în comentarii. Veţi primi cu siguranţă un răspuns în cel mai scurt timp.

Produsele pot fi comandate folosind direct pagina de Facebook, unde sunt disponibile toate modelele, sau de aici.

Cristina H.

În ordinea importanței de azi: mamă, profesor, bloger. Trei roluri pe care mă străduiesc în fiecare zi să le îndeplinesc mai bine decât ieri.
Cristina H.

Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)

Posted in Concursuri-fulger and tagged , , , , .

71 Comments

  1. Random Integer Generator

    Here are your random numbers:

    25
    Timestamp: 2013-03-21 19:01:04 UTC

    Norocoasa are la dispozitie 24h sa revendice premiul, altfel vom face o noua extragere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente