Prichindel la Gazeta matematica – concurs

gazeta-matematica

De mâine vine oficial primăvara, sper să trecem repede peste astenie şi să ne bucurăm de soare, fluturi, flori. Ca să ne trezim mai uşor, cel mai bine este să ne antrenăm un pic mintea cu câteva exerciţii.

Concursul acestei săptămâni se adresează părinţilor cu copii mai mici, la grădiniţă sau clasa pregătitoare, căci premiile puse în joc de Editura Paralela 45 sunt pentru ei. Ca să nu fim restrictivi, puteţi participa la concurs şi apoi premiul câştigat să îl oferiţi cadou unui copil mai mic sau să îl folosiţi în lucrul la clasă.

Puteţi câştiga trei premii, prin tragere la sorţi, fiecare alcătuite din câte două numere ale revistei Gazeta Matematica Prichindel editată de Editura Paralela 45 în parteneriat cu revista Gazeta Matematica a Societăţii de Ştiinţe Matematice din Romania. Este prima revistă din România dedicată învăţării matematicii la vârstele mici. Revista are 36 de pagini color, format 20×29 cm. Mai multe detalii despre aceasta găsiţi aici.

Ce aveţi de făcut:

 • postaţi un comentariu la acest articol în care să spuneţi de ce vă doriţi acest premiu.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica „Nume” să folosiţi numele real complet, către care va fi făcută expediţia, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 28 februarie-7 martie, ora 21:00.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţii solicitate (nume complet, motivatie), şi nu vor participa la extragere, dar vor fi vizibile pe pagină.

Extragerea câştigătorilor va avea loc imediat după încheierea concursului, iar rezultatele vor fi afişate printr-un comentariu la acest articol. Câştigători au la dispoziţie 24h din momentul anunţării rezultatelor pentru a trimite adresa de expediţie, în caz contrar, la expirarea termenului vom desemna tot prin tragere la sorţi un nou câştigător.

Câştigătorii nu vor fi anunţaţi personal, vă rog să folosiţi funcţia de "abonare la comentarii" disponibilă în cadrul articolului, lângă butonul de trimitere a comentariului, pentru a putea fi la curent cu mesajele.

Editura Paralela 45

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri-fulger and tagged , , , , .

109 Comments

 1. O primavara calduroasa tuturor! Sper sa ma numar si eu printre castigatorii acestei reviste sa o pot folosi la clasa cu copiii mei de grupa mare.Cred ca sunt niste reviste foarte reusite pentru ca lucram cu caiete de la paralela 45 si abia astept sa le rasfoim!

 2. imi doresc mult aceste reviste pentru ca sunt educatoare si drept sa va spun m-am cam saturat de tot felul de caiete speciale create de „specialisti. asemenea reviste ar fi necesare in fiecare gradinita si mai ales pentru debutantii din invatamant…

 3. Ce mult m-as bucura sa am aceasta revista, le-ar face mai usoara trecerea de la gradinita la scoala copiilor mei.

 4. Mi-ar prinde bine revista pentru ca sunt invatatoare la clasa pregatitoare si astfel as aduce elevilor mei fise utile si placute din paginile revistei.

 5. Mi-as dori aceasta revista pentru prichindeii mei din clasa pregatitoare,care sunt foarte isteti,iubesc matematica ?i sunt sigura ca le-ar fi de folos.

 6. „matematicaaaaaaaaaaa”, cam asa se exprima prichindeii mei cand avem la clasa activitatea matematica, vazand acest concurs cred ca nu ne-am supara daca am castiga niste reviste, cu cat mai multe fise, cu cat mai multe exercitii cu atat mai multe cunostinte

 7. Am doi verisori la care tin foarte mult:un baietel si o fetita.Fetita este mai mica decat baiatul si as vrea sa-i fac un cadou frumos si educativ,de aceea particip la acest concurs.Cred ca fiecare lucrusor pe care un copil il primeste ar trebui sa-l invete ceva.Omul cat traieste invata si eu vreau sa invete cat mai multe de mici.

 8. Orice material nou e binevenit, atat pentru prescolari, cat si pentru educatoare. Mi-as dori mult aceasta revista si cred ca prichindeii mei isteti ar lucra cu placere din ea.

 9. nu stiam ca mai exista Gazeta matematica, a fost una din revistele nelipsite pe vremea cind eram scolarita.. mi-ar place sa se bucure de ea si fetita mea.

 10. Tin bine minte aceste reviste de cand erau copiii mei la scoala, iar faptul ca acum au coborat stacheta si pentru piticii de gradi si clasa pregatitoare nu poate fi decat un lucru bun.Mi-as dori si eu aceste reviste pentru scumpa mea nepotica.

 11. Îmi doresc mult aceste reviste,întrucât locuiesc în provincie,mai bine zis la tara,si aici aceste caiete nu cred ca se gasesc,si mai mult de atât ne pregatim cu carti pentru studiu..acu..acu face si Mihai 3 ani…

 12. Imi doresc revista pentru fetita mea Cristina, care luni impliniste 6 anisori si in toamna v-a merge in clasa pregatitoare.

 13. Imi doresc revista pentru fetita mea Cristina, care luni impliniste 6 anisori si in toamna v-a merge in clasa pregatitoare.

 14. Particip la acest concurs pt. fetita mea care e in clasa pregatitoare.Multumim ca aveti asfel de concursuri.

 15. Doresc si eu revista, pentru un puiut drag, e la gradinita, dar isi doreste sa-l prinda din urma pe fratiorul lui mai mare care e la scoala, sa stie tot atat de multa matematica ca si fratele sau. 🙂

 16. Ne-am bucura, eu si baietelul meu Stefan, sa descoperim impreuna fascinanta lume a matematicii.

 17. Imi doresc aceste reviste pentru ca baietelului meu ii place sa rezolve jocuri logice si de matematica, iar anul acesta va trece in clasa 0

 18. Sunt direct interesata de activitatile matematice in vederea educarii copiilor de acasa si de la scoala, dezvoltarii gandirii si logicii matematice.

 19. Buna seara,
  Nu aven noi noroc la castigat dar incercam.
  Mi-ar placea sa fie ale noastre fiindca este mare iubitoare de carti. Deja Scoalacelor 7 pitici o stim bine, bine. Orice noutate ne incanta.
  O seara frumoasa!

 20. Castigatorii sunt:

  nr. 32. Radu Raluca
  nr. 55. Tudose Raluca
  nr. 51 grecu madalina alexandra .

  Aveti la dispozitie 24 de ore sa revendicati premiul, aici, pe pagina concursului, nu pe mail!
  Revedeti datele ce trebuie incluse in mesaj.

 21. Cele 24 de ore au expirat, castigatorii de astazi sunt:

  Random Integer Generator

  Here are your random numbers:

  41
  52
  67
  Timestamp: 2013-03-08 19:13:30 UTC

  nr. 67 Ionela Stanila
  nr. 52 Cristina Hriscu
  nr. 41 Turceac Tiberiu

 22. Multumesc, Cristina! Multumesc, Editura Paralela 45! Cu siguranta ne vor fi utile!! Adresa mea este: loc. Botosani, [edit]

 23. Avem un premiu nerevendicat… si am facut o noua extragere:

  Random Integer Generator

  Here are your random numbers:

  38
  Timestamp: 2013-03-09 19:04:45 UTC

  nr. 38 Dogaru Ioana Alexia .
  Te rog sa revendici premiul pana maine seara, ora 21:00.

 24. Dogaru Ioana-Alexia,
  Adresa de livrare este: Localitatea Rm. Vilcea, [edit]
  *Sper ca am scris tot ce e necesar.
  ***Multumesc frumos pentru premiu!

 25. Buna seara. Premiul de la nr. 41 este prea tarziu pentru a fi revendicat?
  Este vorba de TURCEACC TIBERIU,[edit]Dorohoi, jud. Botosani

  • Va rog sa contactati editura, eu nu am legatura cu programul.
   Din cate stiu, aveti in revista o adresa de mail la care puteti scrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente