Mai mult verde

Mai Mult VerdePropunerea pentru acest articol am primit-o ieri pe mail, de la MaiMultVerde.ro. Si am acceptat-o, mai mult din nostalgie, pentru că ceea ce îşi propune organizaţia este reîmpădurirea zonelor defrişate abuziv. Nu ştiu cum vă simţiţi voi, prin munţi, când treceţi prin zonele acestea pe unde parcă o tornadă şi-a făcut de cap, dar mie nu îmi place deloc. Anul acesta am plantat un pomişor cu ajutorul Editurii ALL şi Romsilva (încă puteţi da o mână de ajutor comentând pe subiect la acest articol), şi va mai urma unul.

Sau, dacă doriţi puteţi planta, prin intermediul magazinului shop.maimultverde.ro. Cei care au oferit spre vânzare produse prin intermediul magazinului au acceptat să doneze un procent între 10 şi 35% din valoarea încasărilor pentru activităţile de reîmpădurire ale organizaţiei.

Pe lângă produse destinate voluntarilor şi susţinătorilor organizaţiei, găsiţi în magazin produse realizate din materiale naturale sau ingrediente organice, realizate în ţară: Organic by Bedroom (îmbrăcăminte) MioBio (cosmetice bio), Weleda / Weleda Baby şi Rampal Latour, Pifou.

Dacă sunteţi în căutare de idei de cadouri, poate găsiţi acum una mai verde.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Publicitate and tagged .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente