Surprindem primavara cu Daco – concurs

Surprindem-Primavara

Săptămâna aceasta vă provoc din nou, împreună cu Daco Art, la rezolvarea unei teme creative. Vom avea doi câştigători, şi fiecare va primi un voucher în valoare de 40 de lei, valabil în magazinul online www.dacomag.ro. Voucherul va fi folosit pentru o singură comandă, ce beneficiază de transport gratuit. Suma rămasă neconsumată nu se restituie. Suma ce depăşeşte valoarea voucherului se achită la livrare.

Ce aveţi de făcut:

  • faceţi un exerciţiu de imaginaţie: trebuie să cumpăraţi un cadou aniversar unui copil de 10 ani, foarte talentat la pictură.
  • vizitaţi categoria Arte plastice [aici], şi alegeţi un produs pe care să i-l oferiţi cadou.
  • postaţi un comentariu la acest articol în care să adaugaţi linkul către produsul ales.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica „Nume” să folosiţi numele real complet, către care va fi făcută expediţia, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 20-28 februarie, ora 21:00.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţii solicitate (nume complet, link), şi nu vor participa la extragere, dar vor fi vizibile pe pagină.

Extragerea câştigătorilor va avea loc imediat după încheierea concursului, iar rezultatele vor fi afişate printr-un comentariu la acest articol. Câştigători au la dispoziţie 24h din momentul anunţării rezultatelor pentru a trimite adresa de expediţie, în caz contrar, la expirarea termenului vom desemna tot prin tragere la sorţi un nou câştigător.

Câştigătorii nu vor fi anunţaţi personal, vă rog să folosiţi funcţia de "abonare la comentarii" disponibilă în cadrul articolului, lângă butonul de trimitere a comentariului, pentru a putea fi la curent cu mesajele.

Daco Mag

Dacă aveţi nelămuriri, întrebări sau curiozităţi legate de produsele Daco (detalii tehnice, utilizare etc.) le puteţi adăuga în comentarii. Veţi primi cu siguranţă un răspuns în cel mai scurt timp.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri-fulger and tagged , .

117 Comments

  1. Imi cer scuze… eu am o intrebare legata de un produs Daco: culori tempera http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/192-Tempera/811-Culori-Tempera-12-Daco.html.
    Culorile sunt ok, poate era bine sa fie printre ele si nuante mai deschise, dar au un miros tare ciudat…le-am folosit cand am pictat o suprafata mare si greu am terminat-o din cauza mirosului… de iaurt alterat (exact asa miros, asta a spus si baiatul cel mare). Oare de ce au acest miros? Am mai folosit acuarele, dar nu aveau acest miros.
    Ca pret sunt super ok! Si ne plac mult produsele Daco!!

    • Da! Ne-ati surprins! 🙂
      In sensul ca nu am mai avut sesizari de acest gen. Mai aveti ambalajul? Chiar daca nu ati cumparat produsul direct de la noi, ci de la unul din distribuitorii DACO as vrea sa va trimit un alt set. Poate mai aveti ceva de pictat si baiatul Dumneavoastra va uita mirosul sa-i spunem … necorespunzator.
      Adresa o avem!

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Da, am cumparat-o dintr-o librarie de la noi, unde se gasesc foarte multe produse Daco. Mirosul a fost atat de izbitor, incat doar eu am ramas sa termin pictura :))…am pictat un arbore al familiei si a fost f mare :).
      va multumim frumos pentru surpriza -sunteti minunati!

    • Sa stiti ca o singura data am vazut cu ochii mei o pictura realizata cu acest tip de instrumente! M-a fascinat si impreuna cu echipa ne-am straduit sa facem cumva sa le punem la indemana tuturor!

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Eu am cumparat unei domnisoare ceva similar: o panza si niste creioane cerate simple si … surpriza: a rupt creioanele cerate in bucatele mici, le-a imprastiat pe panza si le-a incalzit cu uscatorul de par. Culorile s-au topit, si domnisoara artista, cu un cutitas de plastilina le-a dat oarecare forme, linii, curbe!

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Foarte bun pachetul! Culorile se combine foarte bine, pigmentii sunt de calitate, si cantitatea ajunge pentru … prima expozitie!

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Guasa este o varietate de tempera, dar spre deosebire de aceasta, isi pastreza calitatile dupa uscare. Spre deosebire de tempera obisnuita, guasa ramane aproape la fel de saturata cromatic. Cand este folosita ca pasta are un aspect lucios. Guasa este o tehnica de pictura ieftina, care foloseste ca diluant apa si se spala foarte usor, fiind potrivita pentru inceputuri nesigure si incercari, deoarece se usuca rapid. Guasa se foloseste usor, fiindca acest tip de pictura se poate retusa. Este preferabil sa se foloseasca o hartie groasa sau carton, pentru ca o hartie prea subtire risca sa se rupa. Spre deosebire de acuarela, guasa, ca si tempera, contine ceruza, care o lipsesc de transparenta, facand-o mai compacta.Ceruza este un carbonat natural de plumb, alb sau cenusiu, cu luciu diamantin, denumit si alb de plumb. Suprafetele se acopera cu un strat subtire dar dens de pigment, care permite corectari ulterioare. Daca este necesar se aplica si alte straturi pana obtinem ideea data. Daca stratul este prea gros, guasa poate crapa la uscare. Dupa uscare pictura capata o tonalitate mai deschisa. Atunci cand sunt expuse, guasele, ca si acuarelele, pastelurile, si gravurile, trebuie protejate sub sticla, deoarece curatarea lor nu este posibila.

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Foarte frumos, practic e gata si ambalat, e atat de prezentabil incat ajunge o funda (daca este fetita) si cadoul este gata.

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Cred ca echipat cu acest produs, ar trece drept artist si daca nu ar picta! Foarte inspirat, cred ca sunteti o persoana foarte organizata!

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Acuarela! Spre deosebire de alte tehnici, se bazeaza pe transparenta, care lasa sa se intrevada fondul alb al hartiei, ceea ce confera lucrarilor in acuarela luminozitatea si delicatetea care le caracterizeaza. Uscarea imediata necesita o executie rapida, ceea ce mult timp a facut sa fie o tehnica folosita la schite si studii, insa treptat a devenit o tehnica de sine statatoare. A fost folosita mult la ilustrarea manuscriselor, dar epoca sa de inflorire in pictura a fost sfarsitul secolului al XVIII-lea si inceputul secolului al XIX-lea, in special in Anglia, Franta si Rusia. Tehnicile de lucru sunt ud pe ud, ud pe uscat si uscat pe uscat, fiecare avand particularitatile sale.

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Pastel! Este o tehnica artistica care foloseste betisoare care sunt compuse din pigment pudra amestecat cu un liant. Pigmentii folositi pentru a fabrica pastelul sunt aceiasi care sunt folositi pentru a crea si celelalte culori de ulei. Liantul folosit este un ulei neutru cu mica saturatie. Pastelurile uscate au folosit de-a lungul timpului ca liant guma arabica, iar metil-celuloza a fost introdusa in secolul XX. De multe ori sunt introduse si creta sau ghipsul in componenta. Prima mentiune a tehnicii o face Leonardo da Vinci.

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Acril! Folosite pentru prima data in anii ’50, acrilicele sunt acum considerate a fi unele dintre cele mai importante inovatii pentru artisti. Culorile au fost folosite pentru varuit si contineau acril si vinil pe langa pigmenti si apa. Culorile cele mai bune pentru exterior sunt 100% acrilice. Potentialul acestor culori a fost experimentat de catre pictorii muralisti mexicani pentru prima data in decoratiile interioare. Din anii ’60 culorile acrilice sunt comercializate pe scara larga. Evaporarea rapida a apei din culorile acrilice obliga artistii la un lucru rapid. Tehnica ofera o luminozitate deosebita si culori spectaculoase.

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Ati vazut categoria cu blocuri speciale? Este de-a dreptul … plina de toate grosimile pentru toate mediile de pictura!

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Pai … ne-ati mobilizat sa trecem la lucru, grunduim si noi ceva si apoi pictam cu ulei. Va promitem ca daca nu iese bine, nu postam nimic, in schimb daca vom avea rezultate cat de cat acceptabile … ne vom lauda, desigur!

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • O intrebare 🙂
      Grundul de aici merge si pentru tehnica servetelului?
      Nu de alta, dar are un pret minunat…

      Si daca se poate aplica pe tabla zincata si apoi sa fie pictat.

  2. DacoArt, multumim pentru explicatii! Cristina, incitant noul concurs! Pentru baiatul meu, care studiaza la un liceu de arta, sectiunea arte plastice, ar fi util un set de acuarele tempera de acest tip: http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/192-Tempera/520-Tempera-6-culori-40-ml-culoare.html si unul de pensoane din acestea: http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/268-Pensule-Set/964-Pensule-set-8-tempera–acuarela-si-guasa-Daco.html

    • Altceva nici nu ii mai trebuie! Doar peretele pe care sa expuna arta! Ne oferim noi daca nu este unde!

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Cred ca trebuie sa dublam stocurile la cat este de solicitat produsul ales! E drept ca este si de calitate, arata si bine, este si cantitate … v-ati „gospodarit” bine.

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Vedeti de ce este bine sa ne inspiram de la artisti?! A ales si uneltele si materialele cu care sa picteze … ii mai sugeram doar suportul! In cazul in care castiga sa nu uite sa il adauge la produse.

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Daca ati cumparat tuburile mai mici, si acum le vreti pe cele mai mari, inseamna ca Ioana este artista!

      Succes la concurs!

      DacoArt

    • Pastel! Este o tehnica artistica care foloseste betisoare care sunt compuse din pigment pudra amestecat cu un liant. Pigmentii folositi pentru a fabrica pastelul sunt aceiasi care sunt folositi pentru a crea si celelalte culori de ulei. Liantul folosit este un ulei neutru cu mica saturatie. Pastelurile uscate au folosit de-a lungul timpului ca liant guma arabica, iar metil-celuloza a fost introdusa in secolul XX. De multe ori sunt introduse si creta sau ghipsul in componenta. Prima mentiune a tehnicii o face Leonardo da Vinci.

      Succes la concurs!

      DacoArt

  3. Finutului meu, care luna viitoare va implini 10 ani, cred ca i-ar placea sa primeasca:
    – un bloc de desen : http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/267-Blocuri-Hartie-speciala/960-Bloc-Acuarela-A3-300gr-mp-Daco.html (sa exerseze si pe un format mai mare)
    – tempera: http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/192-Tempera/520-Tempera-6-culori-40-ml-culoare.html (sa le combine dupa inspiratie)
    – un set de pensule: http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/268-Pensule-Set/966-Pensule-set-10-par-porc-Daco.html (pentru a surprinde orice detaliu in desenele sale).

  4. Consider ca pentru un copil talentat la pictura este neaparat necesar sa lucreze cu materiale de foarte buna calitate,de aceea cred ca acest cadou ar fi potrivit si necesar.Personal,mi-as dori acest set pentru copilul meu caruia chiar ii place sa picteze.http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/192-Tempera/520-Tempera-6-culori-40-ml-culoare.html
    Pacat ca este vorba doar de un produs ,pentru ca sincer pentru asa vopsele ar mai fi nevoie si de pensule,o panza pentru pictura si tabloul e gata!

  5. http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/271-Panza-pictura/995-Panza-pictura-pe-sasiu-30x30cm-Daco.html
    http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/268-Pensule-Set/962-Pensule-set-16-in-mapa-Daco.html
    http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/192-Tempera/773-Tempera-500-ml-.html
    http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/192-Tempera/520-Tempera-6-culori-40-ml-culoare.html
    pentru un copil talentat la desen as alege produsele de mai sus

    • Acril! Folosite pentru prima data in anii ’50, acrilicele sunt acum considerate a fi unele dintre cele mai importante inovatii pentru artisti. Culorile au fost folosite pentru varuit si contineau acril si vinil pe langa pigmenti si apa. Culorile cele mai bune pentru exterior sunt 100% acrilice. Potentialul acestor culori a fost experimentat de catre pictorii muralisti mexicani pentru prima data in decoratiile interioare. Din anii ’60 culorile acrilice sunt comercializate pe scara larga. Evaporarea rapida a apei din culorile acrilice obliga artistii la un lucru rapid. Tehnica ofera o luminozitate deosebita si culori spectaculoase.

      Succes la concurs!

      DacoArt

  6. Eu as cumparta pentru fiica mea urmatoarele.
    http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/192–Tempera/811-Culori-Tempera-12-Daco.html
    http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/267-Blocuri-Hartie-speciala/960-Bloc-Acuarela-A3-300gr-mp-Daco.html
    http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/268-Pensule-Set/962-Pensule-set-16-in-mapa-Daco.html
    Avem deja de la DACO acest set de tempera dar a terminat culoarea alba si ne trebuie un set nou. Si mai avem de la Daco culorile Acril http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/285-Acril/813-Culori-Acril-12.html cu care am pictat niste pietre.

    • Acum inteleg de ce multe persoane comanda tub de tempera doar culoarea alba. Si la acril la fel. Se termina mai repede.

      Succes la concurs!

      DacoArt

  7. Imi plac tablourile pe panza, in ulei, asa ca voi oferi drept cadou prietenului de 10 ani:
    1. Panza,, nici prea mare, dar nici mica: http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/271-Panza-pictura/991-Panza-pictura-pe-sasiu-30x40cm-Daco.html
    2. Setul de pensule in mapa: http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/268-Pensule-Set/962-Pensule-set-16-in-mapa-Daco.html
    3. Setul de culori ulei: http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/286-Ulei/814-Culori-Ulei-12.html
    4. Si nu poate lipsi paleta pentru amestecat culorile: http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/266–Palete-amestecat-culori/

    Primul tablou o sa si-l pastreze amintire, dar pe al doilea am pretentia sa mi-l faca mie cadou 😀

  8. Numele Iasmina Chereji, Oradea,6 ani.
    eu as face cadou pentru verisorul meu ca se apropie ziua lui :
    http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/267-Blocuri-Hartie-speciala/958-Bloc-Acuarela-A3-190gr-mp-Daco.html
    http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/268-Pensule-Set/955-Pensule-set-12-pe-paleta-Daco.html
    http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/192-Tempera/521-Tempera-12-culori-40-ml-culoare.html
    Scuze am uitat sa ne abonam la comentarii

    • Draga Iasmina,

      Esti o fetita foarte generoasa, ai ales un cadou complet! Verisorul tau s-ar bucura peste masura.

      Succes la concurs!

      DacoArt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente