Surprindem primavara cu Daco – concurs

Surprindem-Primavara

Săptămâna aceasta vă provoc din nou, împreună cu Daco Art, la rezolvarea unei teme creative. Vom avea doi câştigători, şi fiecare va primi un voucher în valoare de 40 de lei, valabil în magazinul online www.dacomag.ro. Voucherul va fi folosit pentru o singură comandă, ce beneficiază de transport gratuit. Suma rămasă neconsumată nu se restituie. Suma ce depăşeşte valoarea voucherului se achită la livrare.

Ce aveţi de făcut:

 • faceţi un exerciţiu de imaginaţie: trebuie să cumpăraţi un cadou aniversar unui copil de 10 ani, foarte talentat la pictură.
 • vizitaţi categoria Arte plastice [aici], şi alegeţi un produs pe care să i-l oferiţi cadou.
 • postaţi un comentariu la acest articol în care să adaugaţi linkul către produsul ales.

Fiecare participant are dreptul la un singur comentariu. Vă rog ca în rubrica „Nume” să folosiţi numele real complet, către care va fi făcută expediţia, şi verificaţi dacă adresa de mail este scrisă corect. Concursul se va desfăşura între 20-28 februarie, ora 21:00.

Comentariile validate ca participante la concurs vor primi un număr de ordine la aprobare. Nu vor fi numerotate comentariile care nu îndeplinesc condiţii solicitate (nume complet, link), şi nu vor participa la extragere, dar vor fi vizibile pe pagină.

Extragerea câştigătorilor va avea loc imediat după încheierea concursului, iar rezultatele vor fi afişate printr-un comentariu la acest articol. Câştigători au la dispoziţie 24h din momentul anunţării rezultatelor pentru a trimite adresa de expediţie, în caz contrar, la expirarea termenului vom desemna tot prin tragere la sorţi un nou câştigător.

Câştigătorii nu vor fi anunţaţi personal, vă rog să folosiţi funcţia de "abonare la comentarii" disponibilă în cadrul articolului, lângă butonul de trimitere a comentariului, pentru a putea fi la curent cu mesajele.

Daco Mag

Dacă aveţi nelămuriri, întrebări sau curiozităţi legate de produsele Daco (detalii tehnice, utilizare etc.) le puteţi adăuga în comentarii. Veţi primi cu siguranţă un răspuns în cel mai scurt timp.

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri-fulger and tagged , .

117 Comments

 1. Pentru fetita mea Theodora care a implinit acum o luna 10 ani si care este pasionata de pictura si chiar merge la ore de pictura, as achizitiona urmatoarele produse:
  http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/268-Pensule-Set/962-Pensule-set-16-in-mapa-Daco.html
  http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/267-Blocuri-Hartie-speciala/958-Bloc-Acuarela-A3-190gr-mp-Daco.html
  http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/192-Tempera/521-Tempera-12-culori-40-ml-culoare.html

 2. As alege Pasta acrilica de modelaj Daco: http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/270-Accesorii-arte-plastice/983-Pasta-acrilica-modelaj-Daco.html
  Am citit povestirea „Cel mai bun prieten”, de Victor Sivetidis. Va voi spune doar inceputul si sfarsitul:
  „Un copil avea multe jucarii. S-a jucat ce s-a jucat cu ele si deodata a început sa plânga……
  Si a primit o cutie cu plastilina de toate culorile.
  Mult s-a mai minunat el când a luat o bucatica si a framântat-o în mâini, de-a iesit repede-repede o minge rotund? si draguta.
  Cu o alta bucata de plastilina a facut un mar, cu o alta un puisor micut-micut. S-a mai gândit c-o sa mai faca neaparat si o casa cu gradina, o masina cu motor, un avion si câte si mai câte.

  Iata ca din ziua aceea n-a mai plâns dupa o alta jucarie si nici nu s-a mai plictisit.
  — De ce nu ma mai plictisesc? l-a întrebat pe tatal sau.
  — Pentru ca ti-ai gasit cel mai bun prieten !
  — Pe cine? Plastilina? Nu se poate! Ea este doar un pamânt framântat cu ulei si cu culoare. Daca nu-l modelezi sa iasa ceva, sta cuminte în cutie. Atunci care sa fie prietenul cel bun ?
  — Munca ! i-a spus tatal sau. Munca harnica de fiecare zi.”
  Pasta de modelaj e mai mult decat o plastilina: din ea poti face ceva trainic, ceva ce poti darui altora, ce poti pastra ca amintire, deci iti poate aduce inmiita bucurie.
  De aceea as alege doar 2-3 cutii de pasta. Asta, pentru inceput!

 3. am ales aceste articole pentru un copil care cat de cat se decurca la pictat. Pot sa spun ca si mie mi-ar folosi acestea ; lucrand la clasa am nevoie mereu de planse model, cu cat sunt mai de calitate culorile cu atat plansa este mai atractiva.
  http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/286-Ulei/1172-Culori-Ulei-100ml-Daco–Violet.html; http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/192-Tempera/521-Tempera-12-culori-40-ml-culoare.html; http://dacomag.ro/produse/265-Arte-Plastice/268-Pensule-Set/965-Pensule-set-8-tempera–acuarela-si-guasa-Daco.html

 4. Buna ziua! Eu sunt castigatorul cu numarul 10. Adresa mea este: Uzum Mirela, [edit] Satu Mare, jud Satu mare. Dorim chiar acel set de 12 culori tempera pe care l-am ales in concurs. Vom plati diferenta la ridicarea premiului. Razvan chiar isi dorea aceste culori pentru orele de desen.
  Multumim!

  • Mirela, voi trimite mesajul tau. De obicei se genereaza un voucher si faceti voi comanda in magazin, dar daca preferi direct, banuiesc ca nu e nicio problema.

  • Felicitari! Pentru evitarea erorilor astept adresa completa si codul produselor sau link-ul.

   Ma bucur mult pentru Razvan.

   DacoArt

 5. Buna ziua!
  Adresa copilului care a postat comentariul cu Nr. 20, comentariu desemnat castigator in concursul d-voastra este:
  TURCEAC TIBERIU
  Strada [edit] Dorohoi, Jud. Botosani, cod postal 715200

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente