Craciun fericit!

Anul acesta de Crăciun vă doresc ceea ce îmi doresc şi eu: să aveţi alături persoanele dragi, la o masă decorată în spiritul sărbătorii, cu sarmale aburinde pe masă. Să puteţi întinde mâna, şi aceasta să fie prinsă şi strânsă cu toată dragostea. Să cântaţi colinde, să înmuiaţi cozonacul în vin fiert cu măr şi scorţişoară, şi să nu vă mai gândiţi la nimic. Doar să trăiţi clipa aceasta magică a sărbătorilor.

Crăciun fericit, şi un an nou care să-şi sfideze numele!

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, De-ale casei.

14 Comments

  1. Dragi Nazdravani talentati, sa aveti parte de un Craciun minunat si un an nou mai bogat, cu multa sanatate si incredere!
    Pentru multi copii si parinti, dar mai ales pentru multe cadre didactice, sunteti o sursa inepuizabila de inspiratie! Sa aveti puterea si resursele necesare pentru a fi la fel de harnici si de creativi, iar prietenii din lumea-ntreaga sa va colinde mereu atelierul! 🙂

  2. La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate…poate un strop de fericire, poate un strop de multumire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!C-ati fost harnici, creativi, si tot timpul inventivi!
    Sarbatori cu bucurie, dragi nazdravani talentati!!!! Craciun fericit!!!

    Va imbratisam cu mult drag,
    Larisa si Andrei R.

  3. Sarbatoarea sfanta a Nasterii Domnului sa va umple sufletele de bucurie , liniste si pace si casele de lumina si prieteni dragi! CRACIUN FERICIT!

  4. Si voua, un Craciun Fericit si un An Nou plin de inspiratie si realizari!! Va pup si va imbratisez cu mult drag de voi!

    Fffff frumoasa felicitarea aceasta! De-a dreptul minunata!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente