Ganduri de Craciun

Câte forme pot lua gândurile? La noi au luat forma felicitărilor. Le-am trimis în toate zările, şi am primit şi noi, la rândul nostru. În prima săptămânădin decembrie, atât piticii mei, cât şi ceilalţi copii care se implică în realizarea temelor de pe site, au realizat felicitări. Distracţia a urmat după, când felicitările au fost puse în plic, şi au plecat către un destinatar care habar nu avea de la cine primeşte, sau că va primi o felicitare.

Ştiu că încă nu au ajuns toate la destinaţie, dar sunt pe drum. Vor ajunge cu siguranţă. Ale noastre au ajuns deja, atât la destinatarii impuşi, cât şi cele pe care am vrut noi să le trimitem, şi care au provocat o serie de surprize foarte plăcute.

Îmi pare rău că n-am apucat să fotografiez creaţiile noastre înainte să le trimitem. Le am doar pe cele din concurs, nu şi pe cele realizate în plus.

Le-am fotografiat în schimb pe cele primite. Ne-am bucurat la fiecare dintre ele, pe măsură ce le mai descopeream în cutia poştală. Şi, pentru ochişorii sclipitori la vederea unui plic, E pentru mine?? De la cine??, vom continua acest joc cu fiecare ocazie ce se va ivi.

Mulţumim tuturor!

Felicitari de Craciun

Sper că primiţi şi cu colindul azi 🙂

Cristina H.
Posted in De-ale casei.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente