Silver Girl – set cu margele

Lena: Silver Girl, set margele

Pentru că toată lumea e acum în goană după cadouri, am zis că nu pot rata să prezint unul dintre cele mai inspirate cadouri de la ziua Irisucăi, dovadă că autorul surprizei cunoştea şi sărbătorita, dar şi produsele pentru copii.

Setul cu mărgele Silver Girl de la Lena nu era la prima vedere cu nimic diferit faţă de un set normal, în schimb Iris a remarcat imediat diferenţele. Erau incluse o mulţime de pandantive, şi primul ei gând a fost să-şi facă o brăţară "pentru mare", cu pandantive marine. Închizătorile incluse nu sunt de jucărie, cum am văzut prin alte seturi, sunt cât se poate de serioase. Surpriza a venit când am constatat că setul include şi elementele pentru confecţionarea a trei perechi de cercei, moment în care Iris a explodat de fericire, şi nu vreţi să vedeţi ce idei i-au trecut prin căpşor, de concura triburile africane la obiecte atârnate de cele două aparate auditive.

Să nu vă închipuiţi că este o jucărie de fete, băieţii o pot folosi cu succes. Pot confecţiona cadouri pentru mămici şi bunici, căci şi ei trebuie să-şi dezvolte atenţia, răbdarea şi îndemânarea. Cred că acesta e avantajul să ai şi fată şi băiat. Au acces amândoi la jucăriile catalogate de toţi ceilalţi ca fiind pentru "celălalt sex", când de fapt unisex ar fi cea mai bună etichetă. Brăţările din imagine sunt confecţionate una de Iris, cealaltă de Andrei. Nu s-au oprit aici, au mai urmat două coliere şi cercei. Mai avem mărgele, sper pentru a ocupa vreo două seri lungi de iarnă.

Lena: Silver Girl, set margele
Lena: Silver Girl, set margele

Info preţ: elefant

Alte Jocuri educative

Cristina H.
Posted in Jocuri și jucării and tagged , , , , .

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente