Atelierul Năzdrăvanilor – ediția a XIIIa, epilog

Astăzi am avut parte de o zi frumoasă de toamnă, în care noi ne-am pregătit cu zel pentru iarnă, la Grădiniţa Cuibuşorul Zânelor. Ne-am pictat săniuţele, şi am confecţionat o figurină. A fost suficient să vină Anais cu ideea unui om de zăpadă, şi copiii au început să improvizeze oameni coloraţi din pompoane. Au avut la dispoziţie o mulţime de materiale. Capul l-au realizat toţi din bile presate de hârtie, iar pentru corp, eventual membre au preferat pompoane cu canal median şi sârme pluşate.

Bineînţeles că i-am lăsat să facă exact ceea ce doresc, şi creaţiile sunt deosebite. La final, au fost premiaţi cu cărţi din colecţia „Idei creative” de la Editura Casa. Sper să le fie utile, mai ales că zilele friguroase încep să fie din ce în ce mai multe…

Pentru ziua minunată de astăzi le mulţumim Editurii Casa, pentru premiile oferite, şi grădiniţei Cuibuşorul Zânelor pentru găzduire.

Gradinita Cuibusorul Zanelor

 

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Evenimente and tagged , , , , , , , , .

Un comentariu

  1. Pingback: Atelierul Nazdravanilor, la finalul editiei de Craciun | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente