Braduti impodobiti cu nasturi, sau cum sa coasem un nasture

Ideea de a împodobi un brăduţ cu nasturi am găsit-o pe undeva pe net, doar că am modificat-o niţel. Aşteptam demult un prilej de a coase nasturi, şi de data aceasta l-am găsit. Am strâns mai multe idei de Crăciun, am chemat copiii să le arăt… şi au ales primul proiect.

Materiale necesare:

  • fetru verde, sau carton dacă nu aveţi.
  • model – eu am folosit un model de la ghirlandele de iarnă, şablonul este aici.
  • nasturi colorati
  • foarfecă, ac, aţă.

Brăduţii i-am decupat eu, copiii doar au cusut nasturii. Se gândesc să-i folosească la felicitările de iarnă. Dar vom vedea ce idei mai avem…

Braduti din fetru cu globuri din nasturi
Atelierul de creatie

Cristina H.

În ordinea importanței de azi: mamă, profesor, bloger. Trei roluri pe care mă străduiesc în fiecare zi să le îndeplinesc mai bine decât ieri.
Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente