Peisaj de toamna veritabil

Ideea de a perfora frunzele am găsit-o pe facebook, la Alina. Am aşteptat copiii să revină din vacanţă de la bunici şi le-am arătat. Iris a fost de-a dreptul încântată când a văzut. Două zile am lucrat. Prima zi, a uitat să le lipească, eu am scuturat nişte cărţi, si toate frunzele au zburat… A doua zi am adunat alte frunze, căci prea uscate nu merg perforate, iar ce perforasem cu o zi în urmă se răsucise deja.

De data aceasta am fotografiat colajul imediat după ce le-am lipit. Mi-a plăcut enorm ideea ei de a desena „vântul”, şi frunzele pe lângă… Andrei a doua zi nu a mai aveut chef de lucru, doar a pus două elemente: ursul care opreşte maşina.

Probabil este printre ultimele proiecte de toamnă… căci ne-am apucat deja de proiectele de Crăciun.

Atelierul de creatie

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de toamnă and tagged , , .

6 Comments

  1. Foarte frumos tabloul! Eu l-as inrama, cu sticla deasupra sa nu se prafuiasca si un passepartout in tonuri de toamna. E chiar deosebit, un mare, mare bravo pentru imaginatie!!! Iar peforatorul in forma de copac m-a lasat fara cuvinte.

    • Iris a ales sa-l duca la scoala.
      Hehe, perforatorul ala te-a lasat pe tine fara cuvinte, si pe mine fara o suma considerabila in buzunar… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente