Insemnarile unei pustoaice, Editura Art

Anul trecut la târgul de carte Andreiul meu căuta cu disperare să vadă ce s-a mai tradus din Jurnalul unui puşti. Dezamăgit, descoperă că în schimbul următorului volum, are parte de Însemnările unei puştoaice. Bănuiesc că ştiţi prea bine cum arată un „bleah” de pre-adolescent, cu câtă sinceritate şi dezgust spune el „e claaar de fete!”. Ca şi cum să te pui în pielea unei fete, să vezi cum gândeşte, ce-şi doreşte şi ce aşteaptă este pentru un băiat umilinţa supremă!! Sincer? I-aş băga-o pe gât, poate o să-i fie de folos pe viitor, să fie un pic mai empatic cu „sexul frumos”, şi, cine ştie, n-o să mai considere absurde pretenţiile feminine de atenţie.

Dar întâi de toate ar trebui să citesc eu cartea… am văzut că seamăna foate bine cu Jurnalul unui puşti, acelaşi stil uşor de parcurs, cu multe imagini, şi ar trebui să mă îngrop o oră măcar într-o librărie să văd ce-i poate pielea! Irisuca însă, văzând cu ce interes parcurge frate-su Jurnalul „de băiat”, a hotărât că musai, dar musai îl vrea şi ea pe-ală de „fete”! Am hotărât că îl va primi în momentul în care va şti să citească singură, căci eu în niciun caz nu fac lectură de seară după stilul ăsta de carte.

Am văzut acum pe lista noilor apariţii de la Editura Art că tocmai ce a fost publicat volumul trei al seriei, şi, cum târgul de carte se apropie, în mod sigur va fi acolo la ofertă. Dacă nu ajungeţi, staţi cu ochii pe librăriile online, au oferte şi reduceri substanţiale în perioada târgului.

Insemnarile unei pustoaice, vol. I

Insemnarile unei pustoaice, vol. I

Insemnarile unei pustoaice, vol. II

Insemnarile unei pustoaice, vol. II

Insemnarile unei pustoaice, vol. III

Insemnarile unei pustoaice, vol. III

Libris
Elefant
eMAG.ro

Versiunile originale, în limba engleză, Dork Diaries: Book Depository (mai ales dacă nu aveţi idee câte sunt în realitate!!)

 

Site-ul oficial al colectiei: www.dorkdiaries.com

Cristina H.
Posted in Cărţi pentru copii, Editura Arthur and tagged , , , , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente