Voi ce faceti de Halloween?

Noi ne distrăm. Săptămâna trecută am pregătit dovlecii. Copii au fost foarte harnici şi am strâns o mulţime de dovleci, idei din cele mai trăsnite. Am ales câţiva, dar îi puteţi vedea pe toţi aici.

Dovlecel de HalloweenDovlecel de HalloweenDovlecel de HalloweenDovlecel de Halloween

În schimb săptămâna aceasta vom aduce sărbătoarea în… penar. şi pentru că este amuzant să-l deschizi şi să atragi privirile colegilor, vom pregăti un creion de Halloween. Sunt sigură că vă plac creioanele cu animăluţe la capăt, aşa că tema va fi următoarea: luaţi un creion de lemn şi în locul gumei de la capătul opus vârfului instalaţi o figurină de Halloween. Aveti de unde alege: vrăjitoare, lilieci, fantome, păianjeni… Puteţi folosi orice material, cu o singură condiţie: figurina nu trebuie să fie prea mare, sau prea prea, pentru a impiedica folosirea creionului. Detaliile privind cerinţele probei sunt disponibile aici.

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor, Halloween and tagged , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente