Atelierul Năzdrăvanilor, ediția a XIIa

Astăzi, pe o vreme urâtă-urâtă de toamnă, am avut parte totuşi de o zi frumoasă, în compania copiilor, la Grădiniţa Cuibuşorul Zânelor. Am fost ceva mai puţini decât ne aşteptam, probabil cizmuliţele de ploaie nu erau pregătite, dar chiar şi aşa ne-am distrat şi am confecţionat suporţi de creioane folosind cutii de plastic.

Le-am propus copiilor trei variante de lucru: un peisaj de toamnă, cu copăcei golaşi şi frunze multicolore, un peisaj urban, dar tot de toamnă, cu blocuri şi mijloace de transport, şi o variantă de junglă, cu animale. Au avut la îndemână autocolant de plastic, autocolant de hârtie, spumă eva, hârtie glasată, şi perforatoare decorative adaptate sezonului. Ce-au realizat copiii? Vedeţi mai jos. În primul rând, au zis să suportul are două feţe, şi le fac diferit. Apoi… de ce n-ar arăta bine în copacii golaşi dintre blocuri ceva maimuţe, scăpate probabil de la zoo?

Bineînţeles că i-am lăsat să facă exact ceea ce doresc. În fond, sunt suporţii lor de creioane, şi alegerile lor. La final, au fost premiaţi cu cărţi din colecţia „Idei creative” de la Editura Casa. Sper să le fie utile, mai ales că zilele friguroase încep să fie din ce în ce mai multe…

Pentru ziua minunată de astăzi le mulţumim Editurii Casa, pentru premiile oferite, şi grădiniţei Cuibuşorul Zânelor pentru găzduire.

Gradinita Cuibusorul Zanelor

 

Cristina H.
Posted in Evenimente and tagged , , , , , , .

3 Comments

  1. Multumim pentru invitatia la acest Atelier. Obiectul confectionat este cu adevarat foarte util, iar Iustina este incantata de creatia ei. Pentru o dimineta ploiosa de toamna aceasta activitate a fost binevenita. Iustina realizat ceva frumos, si a avut prilejul sa cunoasca niste copii minunati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente