Handbal pentru copii la C.S.S. nr. 2 Bucuresti

Privim zi de zi rubrica sportivă de la tv, pe diverse canale, admirăm oamenii aceia care muncesc şi poartă cu mândrie tricolorul pe tricou. Puţini reuşim să ne dăm seama exact cam ce cantitate de muncă este necesară pentru performanţă, şi mai ales sprijinul de care este nevoie.

Nu am făcut niciodată sport de performanţă, şi nu mi-aş obliga copilul să facă performanţă dacă nu îşi doreşte. Este o decizie personală, pentru că sacrificiile în cele din urmă le face copilul, nu părintele. Dar încurajez şi sunt 100% de acord că un copil trebuie să facă sport. Chiar dacă anul acesta face unul, la anul schimbă, şi tot aşa. Nu va face performanţă, dar va face mişcare, ceea ce în lumea noastră sedentară înseamnă sănătate curată.

Iris a ales dans sportiv. Merge de la 3 ani şi jumătate la Clubul „Dance Fever”. Este un club mic, dar nouă ne place căci am reuşit să avem o legătură faină şi cu antrenorii, şi cu colegii. Avem şi două cantonamente la activ, în care a mers singurică. La 4 ani am avut emoţii mari pentru ea, dar s-a descurcat exemplar. Doar anul acesta l-am ratat… Iar acum suntem în pauză până scoatem gipsul de la mână. Nu a ajuns la performanţă, şi încă avem probleme în găsirea unui partener, dar ne străduim. Un filmuleţ mai vechi, gândăcica mea e a doua de la stânga.

Andrei a mers şi el la dans o perioadă. Nu s-a omorât, nu prea i-a plăcut, dar măcar a prins ceva paşi şi poate dansa la petreceri fără niciun fel de stres. Nu cred că va avea probleme în a invita o fată la dans… Dar m-a stresat că vrea alt sport anul acesta. Au venit foarte multe oferte la şcoală, şi i-am zis să fie şi el atent la preţ şi unde este situat, căci nici bugetul nu e prea mare, şi nici prea departe de casă nu pot ajunge la programul infernal pe care îl am. A venit într-o zi foarte fericit, că are o soluţie: handbal pentru copii la Clubul sportiv şcolar nr. 2. Notase stângaci pe o hârtie numele doamnei Gabriela Chitulescu şi telefonul, 0765:457:620. Mami, e aproape de noi, te rog, te rog, sună! şi e fără taxă! Într-un final am cedat şi am sunat, şi am mers la primul antrenament.

Sala este vis-a-vis de Spitalul Sf. Pantelimon, lângă şcoala 77, şi noi mergem de două ori pe săptămână, marţea şi joia de la 13.30 la 15.00. Deocamdată îi place, deşi antrenamentul nu este uşor deloc. Sala este faină, au vestiare să se schimbe, i-a plăcut din prima clipă şi antrenorul, aşa că aşteptăm să vedem ce urmează, dacă este ceea ce-si doreste, şi cât va dori să continue. În schimb sunt puţini copii… aşa că, dacă nu staţi foarte departe, şi vă place, poate faceţi o vizită. Există şi grupe pentru fete, nu ştiu dacă numerele de pe site-ul clubului mai sunt de actualitate, dar puteţi încerca. Ca info, se pot înscrie copiii născuţi cel mult în anul 2000, maxim 12 ani. Există grupe de dimineată, 8:30-10:30, sau 15:00-17:00 (lunea, miercurea şi vinerea).

Şi… rămân recunoscătoare celor care dau mai departe acest mesaj!

În încheiere, tot pe temă sportivă, adaug şi câteva imagini de weekendul acesta, de la maraton. Andrei a participat, ca de obicei, Iris a lipsit, din cauza gipsului. Cursa copiilor s-a desfăşurat pe vârste, noi am fost la 9-10 ani. N-am fost eu cu el, dar am înţeles că a fost un pic cam dezorganizat, probabil au fost luaţi prin surprindere de numărul mare de participanţi. Dar să sperăm că data viitoare va fi mai bine!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in De-ale casei and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente