Campania vALLuntar, dintr-o noua perspectiva

Acum ceva vreme v-am rugat, aici pe blog, să adăugaţi un comentariu la un articol, comentariu ce se va transforma în timp de voluntariat pentru echipa editurii All, la un centru pentru copii în Bucureşti. Orele de voluntariat încă se desfăşoară, iar sâmbăta trecută am văzut cum s-au desfăşurat două dintre acestea la Clubul de educaţie alternativă din cadrul Centrului de politici pentru romi şi minorităţi.

Am mers împreună cu Loredana, Laura şi Silvia la şcoala nr. 136 din Ferentari, unde am pictat statuete din ipsos împreună cu copiii. Ei au lucrat, aşa cum au dorit. Am învaţat de mult vreme să nu intervin atunci când un copil are pensula în mână, spre orice culoare s-ar îndrepta aceasta. Poate că noi, ca adulţi, suntem mult mai pretenţioşi, mai exigenţi. Dar ei au o lume a lor, pe care noi trebuie sa o acceptăm aşa cum e.

Poate că eu aş fi pictat altfel. Dar micii artişti lucrează pentru ei, nu pentru ceilalţi… Vă las în compania pozelor, cu un singur mesaj. Campania de voluntariat este abia la jumătate, dacă doriţi să vă implicaţi.


Gasiti detalii si aici.

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente