Iustina I., Bucuresti, clasa I. Concursul de creatie pentru copii Primul clopotel

Iustina a incercat sa realizeze o lucrare care sa contina o impresie din prima zi de scoala. Imaginile trimise prezinta podul de flori cu care au fost primiti elevii din clasele I si curtea scolii cu copii care asteapta sa intre la ore. In imaginea frontala este prezentata intrarea in scoala cu urarea de bun venit, lateral stanga gradina scolii, lateral dreapta terenul de sport.
Lucrarea este un colaj, iar materialele folosite au fost reprezentate de : hartie alba pictata sau desenata, hartie colorata, carton, acuarele, tempera, carioca, plastelina, precum si din funze , ramurele, si flori adunate din parc.

Primul clopotel

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 29 septembrie, ora 00:00, şi 13 octombrie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în cel mult 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Editura Paralela 45

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , .

8 Comments

  1. in primul rind este un colaj 3D ceea ce mi se pare o noutate, apoi are prins un moment deosebit ,are culori foarte placute, personaje multiple, vedere de ansamblu O SURPRIZA FOARTE FOARTE PLACUTA VENITA DE LA O FETITA DE VIRSTA CELOR CE ABIA SUNT INTRATI LA SCOALA! DEOSEBITA LUCRAREA

  2. Bravo Iustina ! Ai fost ingenioasa sa creezi o imagine spatiala, in care sa reprezinti toate detaliile din curtea scolii, in prima ta zi din clasa I. Lucrarea ta e complexa, ai folosit atatea materiale de desen la un loc,plastilina, si in plus, le-ai imbinat si cu crengute si frunzulite cautate si adunate de tine. Foarte sugestiva si colorata creatia ta. Se vede ca ai muncit mult si cu pasiune la colajul tau. In ultimul moment am observat treptele de la intrare pe care se desfasoara podul de flori. Cu asta chiar ca m-ai dat gata ! Nota 10 pentru tine, Iustina!
    Mult succes intot ce vei face de-acum inainte.
    Doina

  3. E foarte frumos colajul… Acelasi pod de flori imi starneste emotii pe care le-am resimtit in prima mea zi de scoala si pe care le-am retrait si cu mai mare intensitate in prima zi de scoala a fetitei mele. Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente