Edu Set pentru gradinita – Editura Gama

A început grădiniţa, şi cele mai norocoase cadre didactice îşi pot alege materialele cu care vor lucra pe timpul anului. Cele mai puţin norocoase… cred că au deja materialele la grădiniţă, şi nu mai e cazul să discut. Dar pentru cine încă poate să decidă, în funcţie de experienţă sau preferinţe, cu ce va trezi interesul celor mici, editura Gama are pregătit un set pentru grădiniţă.

Edu Set a fost avizat vara aceasta, conţine mapele pentru educatori, şi gentuţele pentru copii. La mine au ajuns doar gentuţele pentru grupa mică şi mijlocie, precum şi cea pentru grupa mare. Deşi am terminat grădiniţa, kinderii au fost încântaţi când au văzut imensul penar utilat cu aproape de toate. Iris abia aşteaptă să se ducă cu el la şcoală, pe principiul Sigur nu are nimeni, o să fiu cea mai tare! În gentuţă am găsit şi un set de hârtie glasată, un bloc de desen, şi cele patru caiete de lucru, pe arii curiculare. Sunt printate destul de vesel, la două culori, dar cum noi am trecut de vârsta lor, le vom duce la grădiniţă fostei doamne, care cu siguranţă se va bucura să aiba un material în plus. Penarele se subînţelege că nici nu le trece prin cap să renunţe la ele. Ca info, gentuţele pentru copii sunt 49 lei.

Aş putea să încerc să le prezint eu, dar cum odată cu cele două cadouri am primit şi prezentările produselor, vă recomand aceste documente, aici si aici. Ultimul are la final şi preţurile pentru fiecare produs în parte, precum şi reducerile aplicabile.

1

Cristina H.
Posted in Editura Gama and tagged , , , .

3 Comments

  1. Sunt foarte frumoase si utile!Pacat ca eu am comandat deja,dar la anul ma gandesc serios sa comand si pentru mine si pentru copii.Sunt super gentutele,iar copiii cred ca vor fi incantati,nu alta!

    • Anul acesta am mers pe editura Diana.Sper sa fi ales corect pentru ca nu am mai comandat de la ei.Mi-au placut caietele pe domenii experentiale,,,creionel”(un caietel de exercitii grafice)si cartile de colorat foarte inspirate care cuprind toate temele parcurse intr-un an scolar.Dar la editura Gama imi place foarte mult ghiozdanelul,pentru ca in el isi pot pastra copiii materialele si nu ne mai complicam cu saculeti,etc.Nu stiu caietele cum sunt,dar din imagini par ok.Sa ne spuneti parerea dupa ce o sa lucrati in ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente