Pasari calatoare, tema nazdravanilor pentru saptamanile ce urmeaza

Vara a fost lungă, temele mai rare, şi doar câţiva dintre năzdrăvani au ţinut ritmul şi au lucrat (vezi concursuri încheiate). Dar acum toţi s-au întors de la bunici, sau din concediu, şi sunt nerăbdători să reîncepem joaca.

Pentru următoarele săptămâni am pregătit un concurs scurt, doar cu două etape, pe tema "Păsări călătoare". Săptămâna aceasta copiii vor confecţiona o pasăre călătoare din hârtie, şi vor picta decorul. Mă gândeam la o mică dioramă, dar cum abia începem şcoala şi toţi vor fi ocupaţi cu emoţiile, am lăsat varianta mai simplă. Creaţiile copiilor şi detaliile de participare sunt disponibile aici.

Pentru idei, folosiţi google, tutorialele video de pe youtube sau articolul de ieri.

Spor la lucru!

Figurine si animale origami, Idei creative, Editura Casa

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , .

2 Comments

  1. Buna,am un copil in varsta de trei ani si neprimindumi-l la gradinita la program prelungit sunt nevoita sa stau acasa cu el anul acesta.Te rog spune-mi ce anume sa lucrez cu el la aceasta varsta…..Felicitari tie si copiilor…..sunteti geniali.Multumim pentru raspuns si…..suntem cu ochii pe voi!

    • Vezi programele pentru gradinita, nivelul I. Le gasesti pe net.
      Poti incerca si sa va jucati in programul propus aici pe site, va tine in priza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente