Un zâmbet 2.0

Sunt puţine lucrurile care îmi plac la prima vedere. Aşa a fost şi cu articolul Chinezului, pe care, din păcate, l-am citit pe fugă. Dar am marcat mailul, căci un zâmbet nu strică nimănui. Pe scurt, despre ce este vorba:  Colgate România a decis ca pentru fiecare zâmbet încărcat în aplicaţia aceasta să doneze câte un produs în contul organizaţiei Crucea Roşie.

Zâmbeto-metrul are nevoie de susţinere. Încarcă o poză în aplicaţie, sau scrie pe blog despre campanie. Nu e greu. Noi am reuşit.

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente