Deseneaza harta unei comori

Îmi dau seama că se apropie vacanţa, şi copiii sunt din ce în ce mai mult cu mintea la distracţii, la petreceri şi aventuri. Temele săptămânale din această perioadă au mers tocmai pe acest drum. Ne-am făcut bagajele săptămâna trecută, săptămâna aceasta desenăm harta unei comori, iar săptămâna viitoare mai mult ca sigur vom construi un mijloc de transport. Nu vă divulg detaliile, acestea vor fi disponibile luni.

Dar nu m-am putut abţine să nu aleg câteva dintre creaţiile copiilor şi să vi le arăt. şi, dacă încă nu vă jucaţi cu noi, poate vă dăm o idee cum să vă petreceţi vacanţa. Imaginile de mai jos sunt doar câteva dintre cele trimise de copii, colecţia integrală o puteţi vedea pe paginile dedicate probelor.

Valiza de vacanta Valiza de vacanta Valiza de vacanta Valiza de vacanta

Valize de vacanţă (aici)

Harta comorii Harta comorii Harta comorii

Hărţi de comori (aici)

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , .

6 Comments

  1. Foarte dragute valizele si hartile de comori.Sunt foarte creativi copiii de aici…si realizeaza o multime de craft-uri interesante!

  2. Si eu sunt copil,in clasa a IV-a (trec in clasa V)…si pot sa zic ca intru zilnic pe acest site si ma inspir din lucrarile copiilor. Dvs. aveti niste idei originale,care ocupa timpul orcui!

  3. Pai…nu stiu cum sa pun poze de pe aparatul foto,pe PC. …+ca mi-ar placea,dar,venind clasa a V-a…nu voi avea asa de mult timp liber 🙁

    • mai este o fetita tot clasa a Va, care participa cand are timp. pentru fotografii poti cere ajutorul parintilor, oricum trebuie sa le ceri voie sa te lase sa participi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente