Concursul La cirese, etapa speciala de 1 iunie

Şi se apropie, mai sunt câteva zile, copiii numără pe degete. Vine "Ziua mea!", poate mai ceva decât ziua aniversară, căci acum toată lumea sărbătoreşte, toată lumea pregăteşte surprize pentru ei, şi va fi o zi cu totul specială. Din acelaşi motiv am transformat ultima probă a concursului "La cireşe" într-una specială, iar copiii care vor realiza tema acestei săptămâni vor participa la o tragere la sorţi în urma căreia vor putea câştiga una din mascotele Dormelina oferite de oferite de Dormeo.ro. Mascota este cea din imaginea alăturată, şi numai când mă uit la poză am impresia că e genul de animăluţ de pluş pe care să nu-l laşi din braţe. Ştiţi senzaţia cu cele de la Ikea… mari şi pufoase… 🙂

Tema concursului a fost afişată aici, şi poate fi rezolvată până duminică, 3 iunie. Pe pagina concursului găsiţi şi detaliile pentru fiecare grupă în parte. Pe scurt, copiii trebuie să realizeze un şirag de cireşe, fiecare cireaşă având pe bob o faţă de copil. Şi pentru că este 1 iunie, copiii trebuie să fie cât mai diferiţi. Avem de unde alege… căci planeta noastră este locuită de cele mai diverse popoare. Normal, vom încerca cât mai mult să desenăm.

Abia aştept să confecţionăm primele decoraţiuni "de vară", chiar dacă vacanţa bate la uşă, tot mai avem câteva săptămâni în care să ne bucurăm de ele!

Dormelina

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente