Irina Elena P., Galati, 6 ani. Concursul Jocurile copilariei – 1 iunie 2012

A sosit si anotimpul cel mai calduros al anului…
Vara, cald, soare, plimabri la munte, la mare…
In vacanta de vara am fost la bunici. Acolo m-am plimbat prin parcul din oras, unde am cunoscut copii ce se jucau cu trotinete, biciclete sau skaeboard; am sarit coarda cu prietena mea, Maria…faceam concurs, cine ajunge mai aproape de soare…
Dupa ce am plecat de la bunici, am mers la munte sa ne plimbam printre nori cu sora mea, priveam pasarile si ne vedeam zburand…cu vise de copil si flori, petale de zambet si raze de speranta…
Apoi, am petrecut la mare… cu baie in apa marii, cautand meduze si sirene, iar seara, numaram stelele de pe malul marii, cantand cu valurile si dansand pe nisipul cald…
V-am spus ca am dansat si trenuletul? eram locomotiva, ce deschidea drumul printre adieri de vant si miros de iarba

Jocurile copilariei

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 19 mai, ora 00:00, şi 2 iunie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în cel mult 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Editura Edu

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , .

36 Comments

  1. Creatia exprima foarte multe activitati ale copilariei si in acelasi timp foarte placuta si interesanta combinatia culorilor predominante : verde , vernil, rosu ! Mult noroc ,personal sunt sigur ca aceasta va fi premiata !

  2. Foarte frumos! Cand eram mica imi doream sa cresc mare, acum, dupa ce am crescut imi doresc sa fi ramas mereu copil… Iti doresc mult succes, si sa te bucuri de copilarie!!

  3. Un desen vesel,inocent,curat facut de o fetitza si nu de mamici cum se face in Romania, trebuie sa recunosc ca si eu faceam desenele baietzilor mei ca nu cumva sa ia nota mica, ha ha cata ignorantza, dar mai multa ignorantza este (sau poate era) din partea invatatoarelor de atunci care nu apreciau un desen facut in intregime de un copil, stiau f, bine ca mamicile isi „bagau nasul”ca sa ia copilul nota 10.In felul acesta un copil nu.si putea dezvolta imaginatzia, sper din suflet ca si,au schimbat modul de gandire doamnele invatatoare si resping desenele dar si compunerile facute de mamici.

  4. Bravo Irina si La multi ani! pentru ziua onomastica! Sper sa ai o copilarie cel putin la fel de fericita precum cea a personajelor din desenul tau!

  5. La 2 iunie, ora 24, concurentul a inregistrat 22 de puncte, din 52 voturi pe contor.

    Au fost aprobate ulterior toate comentariile care nu au indeplinit criteriile de aprobare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente