Bianca Elena V., Botosani, 5 ani. Concursul Jocurile copilariei – 1 iunie 2012

Jocul meu preferat este dansul . Va rog sa intrati si dumneavoastra in hora in aer liber , asa cum o fac si fluturasii si soarele si toata natura , asa ca la o mare sarbatoare: Sarbatoarea copilariei

Jocurile copilariei

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 19 mai, ora 00:00, şi 2 iunie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în cel mult 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Editura Edu

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , .

62 Comments

  1. Este desenul unei fetite care poseda un nivel inalt de sensibilitate, delicatete si rafinament.Bravo, Bianca! Esti un copil extraordinar! Mergi mai departe cu aceeasi pasiune!

  2. Este desenul unei fetite care poseda un nivel inalt de sensibilitate, delicatete si rafinament. Bravo, Bianca! Esti un copil extraordinar! Mergi mai departe cu aceeasi pasiune!

  3. Multe felicitari si mult,mult succes in continuare….o idee splendida,un lucru bine facut…o creatie reusita, demna de admirat si de premiat!
    Spor la lucru in continuare si inca o data felicitari!

  4. O ÎMBINARE A CULORILOR FOARTE BUN? PENTRU VÂRSTA EI. ESTE UN TALENT DESCOPERIT. FELICIT?RI PENTRU FETI?? ?I EDUCATOAREA EI. ÎN CONTINUARE V? UREZ MULT? R?BDARE ÎN EXERSARE. SUCCES.

  5. Felicitari Bianca! Un desen frumos care iti scoate in evidenta personalitatea launtrica si iubirea pentru viata,natura si persoanele dragi tie. Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente