Andra Roxana U., Reghin, clasa a II-a. Concursul Jocurile copilariei – 1 iunie 2012

Am desenat jocul de-a v-ati ascunselea, pentru ca e prefetartul meu si imi place sa il joc cu prietenii mei, in parcul din cartierul de blocuri unde locuiesc.
E amuzant cand vezi cum incercam fiecare sa ne ascundem, ca suntem mari si locurile cam mici si de aceea ni se vede cate o parte din corp de dupa lucruri sau tufisuri; sper sa se vada si in desen acest lucru.

Jocurile copilariei

Pentru a vota această creaţie:

  1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
  2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 19 mai, ora 00:00, şi 2 iunie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în cel mult 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Editura Edu

Cristina H.
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , .

39 Comments

  1. Foarte vesel desenul tau si jocul de-a v-ati ascunselea e unul din cele mai frumoase jocuri ale copilariei! Felicitari Roxi!!!

  2. Prima data m-am uitat la desen si ma vedeam ca copil,ascunzandu-ma in scara blocului.Doar dupa aceea am citit comentarul Roxanei.NU e nevoie de comentar deoarece desenul vorbeste pt el insine.

  3. La 2 iunie, ora 24, concurentul a inregistrat 28 de puncte, din 38 voturi pe contor.

    Au fost aprobate ulterior toate comentariile care nu au indeplinit criteriile de aprobare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente