Nazdravanii si nazdravaniile lor

Nu i-am lăudat demult pe piticii, mari şi mici, care lucrează în linişte de vreo două luni, fără premii, doar cu satisfacţia rezolvării temei. Am încheiat încă o serie de teme, pe parcursul cărora sper eu că ne-am şi jucat. Prima etapă a fost dedicată poeziilor de primăvară, copiii având ca temă ilustrarea unei strofe la alegere. Nu ştiu de ce, dar parcă sunt ceva mai buni decât unii ilustratori de profesie din ziua de azi. Găsiţi aici detaliile despre această etapă, căci mie îmi este tare greu să aleg.

Ramura inflorita. Quilling Cea dea doua săptămâna a fost dedicată florilor realizate prin quilling. Am realizat rămurele înflorite, fiecare după propriile-i puteri. Detalii aici.

A treia temă a fost una de joacă adevărată. Copiii au avut ca temă realizarea unei jucării, presupunând prin absurd că nu ar exista magazinele de profil şi nu ar avea cu ce să se joace. Crearea situaţiei "ipotetice" a fost aproape imposibilă, să porneşti chiar de la 0, fără nicio altă jucărie, dovedindu-se a fi foarte dificil.

Au reuşit în schimb să creeze accesorii, sau chiar mici jucării, dovedind încă odată că imaginaţia poate substitui cu succes jucăriile. Pentru a vedea colecţia noastră – mai mult de fetiţe, ce-i drept, puteţi accesa pagina concursului aici.

Noi continuăm să ne jucăm, în fiecare săptămâna. Acum avem o probă de desen după model. Fiecare copil alege un personaj din desene animate, pe care îl desenează. Nu l-am cerut pe cel "favorit", deoarece unele sunt extrem de greu de desenat. Până acum o avem pe Peppa, pe Fred, pe Kitty şi o realizare destul de reuşită a Albei ca Zăpada. Sunt curioasă ce urmează! Detalii aici.

Vă aşteptăm la joacă!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente