Atelierul Năzdrăvanilor – ediția a zecea (epilog)

O zi frumoasă şi un atelier cu emoţii… şi din partea mea, şi din partea copiilor. Pictura nu ne-a dat bătăi de cap, aici ne-am descurcat toţi minunat. Emoţii am avut din pricina interviurilor pentru emisiunea „Jurnal pentru copii”, care se difuzează pe Digi24. De obicei suntem extrem de relaxaţi la joacă, vorbareţi mai mult decât pot duce urechile, dar camera de filmat a transformat complet copiii, căci erau aproape de nerecunoscut.

Abia aştept reportajul realizat astăzi, să văd ce anume am spus eu despre Atelier, căci de atâtea emoţii nu îmi mai amintesc. De-acasă n-am putut pregăti nimic, căci nu am ştiut întrebările. S-ar putea să ne puteţi vedea duminica viitoare, vom şti mai sigur peste câteva zile.

Revenind la activitate, am pictat o cutiuţă pentru bijuterii, şi un suport info tot din lemn. Aşa cum le stă bine creativilor, la final am adăugat un pic de „culoare” cu mărgele, paiete, buburuze şi ochişori mobili. Activităţile de pictură continuă acasă, căci efortul copiilor a fost răsplătit de către magazinul online RechiziteleMele.net cu un set pentru pictură, ToyColorBus. Vă lăsăm în compania imaginilor, care spun mai multe despre strădaniile noastre.

Mulţumim grădiniţei-afterschool Cuibuşorul Zânelor pentru găzduire, şi magazinului online RechiziteleMele.net pentru minunatele premii oferite!

Ediţiile precedente: 123456789.


*La cerere, activitățile se pot desfășura și la domiciliu. Detalii la telefon 0722 955 103

Cristina H.
Posted in Evenimente and tagged , , .

5 Comments

  1. Si noi multumim pentru organizare, a fost foarte frumos! O data ajunsi acasa, noi am lacuit cutiuta ca sa reziste mai mult si apoi Eliza a inceput sa caute bijuterii prin casa ca sa si le puna acolo :-)) S-a distrat foarte mult si a zis ca mai vrea!

    • Ma bucur ca i-a placut!
      Am avut eu ceva emotii in timp ce se filma, sa nu vrea la mami, dar s-a descurcat minunat! Ca un copil cu mult mai mare!

  2. ai talent continua
    persevereaza in tot ceea ce faci
    si mai tirziu vei obtine rezultate stralucite
    ai incredere in tine si sa pui suflet in ceea ce iti place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente