Atelierul Nazdravanilor: la joaca cu ToyColor

Mâine ne pregătim pentru cea de-a zecea ediţie a Atelierului Năzdrăvanilor. Nu am pictat demult, aşa că am ales ca ediţia "aniversară" să fie una de pictură pe obiecte. Am pregătit pentru copii un suport info din lemn, în formă de floare, şi o cutie rotuntă, tot din lemn, pe care o vor decora aşa cum le va dicta imaginaţia.

Efortul le va fi răsplătit de magazinul online RechiziteleMele.net, cu un premiu tot pentru pictură: un set de acuarele ToyColorBus . Setul include 8 culori a 25 ml fiecare de tempera lavabilă şu non-toxică, 1 pensulă şi o tăvita pentru amestecarea culorilor, în acelaşi timp şi suport pentru borcănelele cu vopsea.

Premiile copiilor la cea de-a zecea editie a Atelierului Nazdravanilor


Vă aşteptăm la joacă!

 

Atelierul Nazdravanilor

Sâmbătă, 12 mai 2012, vom picta obiecte din lemn, la alegere, în cadrul celei de-a zecea ediţii a Atelierului Năzdrăvanilor, care va fi găzduită Grădiniţa – After School "Cuibuşorul Zânelor", (vezi locaţie). Activităţile se vor desfăşura între orele 11:00-13:00.

În prima parte a evenimentului copiii vor picta o figurină. Toate materialele necesare realizării cerinţelor sunt asigurate de organizator, iar obiectele realizate aparţin copiilor.

Atelierul Năzdrăvanilor este un exerciţiu în cadrul căruia toţi învăţăm să lucrăm şi să evaluăm obiectiv, iar acest efort este răsplătit printr-o diplomă şi un cadou oferit de organizatori.După o scurtă pauză, în cea de-a doua parte a activităţii, aceiaşi copii vor deveni membri ai juriului şi vor acorda puncte lucrărilor realizate.

Câştigătorii vor primi multe aplauze, iar Talente de Năzdrăvani şi magazinul online RechiziteleMele.net şi vor oferi premii tuturor participanţilor.

Pot participa la eveniment copii din grupa mare şi pregătitoare, precum şi şcolari din clasele primare. La Atelier vor fi prezenţi cel mult 12 de copii, care se vor înscrie până la data de 11 mai 2012 la adresa admin@talentedenazdravani.eu. Taxa de participare este de 40 lei de copil.


Ediţiile precedente: 123456, 7, 8, 9.

Cristina H.

În ordinea importanței de azi: mamă, profesor, bloger. Trei roluri pe care mă străduiesc în fiecare zi să le îndeplinesc mai bine decât ieri.
Cristina H.

Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)

Posted in Evenimente and tagged , , .

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente