2 + 1

… fac trei cărţi, la Elefant.ro. Se pare că librăria online se pregăteşte pentru târgul de carte cu promoţii săptămânale, asta după ce la târgul precedent a avut faimoasele sacoşe verzi, despre care am vorbit la timpul potrivit.

Săptămâna aceasta o nouă promoţie îi aşteaptă pe cititorii de toate vârstele, dar şi pe copii. La două cărţi cumpărate îţi poţi alege o a treia gratis. Cel mai sigur este să verifici pe site promoţiile în curs.

Cristina H.

În ordinea importanței de azi: mamă, profesor, bloger. Trei roluri pe care mă străduiesc în fiecare zi să le îndeplinesc mai bine decât ieri.
Cristina H.

Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)

Posted in Cărţi pentru copii and tagged , , .

2 Comments

  1. din pacate nu sunt atat de seriosi,ne-au pus in pachete si carti pe care nu le-am comandat,nu raspund la telefon…dar cartile si PRETURILE suntOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente