2 + 1

… fac trei cărţi, la Elefant.ro. Se pare că librăria online se pregăteşte pentru târgul de carte cu promoţii săptămânale, asta după ce la târgul precedent a avut faimoasele sacoşe verzi, despre care am vorbit la timpul potrivit.

Săptămâna aceasta o nouă promoţie îi aşteaptă pe cititorii de toate vârstele, dar şi pe copii. La două cărţi cumpărate îţi poţi alege o a treia gratis. Cel mai sigur este să verifici pe site promoţiile în curs.

Cristina H.
Posted in Cărţi pentru copii and tagged , , .

2 Comments

  1. din pacate nu sunt atat de seriosi,ne-au pus in pachete si carti pe care nu le-am comandat,nu raspund la telefon…dar cartile si PRETURILE suntOK

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.decathlon.ro editura-arthur.ro%20
CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente