Peripetiile lui Chit – activitati integrate pentru gradinita

Peripetiile lui Chit

Colaborarea cu Editura Edu este una dintre cele mai "vechi", dacă pot spune aşa, pentru cei trei ani de existenţă a Năzdrăvanilor. În momentul în care i-am cunoscut, produsele pe care le recomandau se adresau cu precădere şcolarilor mici. Îmi amintesc primul concurs cu premii oferite de ei, în care majoritatea câştigătorilor erau grupa mare sau pregătitoare, şi nu am avut concret o recomandare potrivită vârstei lor.

De aceea am primit cu deosebită bucurie vestea de anul acesta, că în sfârşit avem ce să le oferim şi celor mai mititei. Iris a primit-o cu şi mai multă bucurie, căci a mai căpătat un motiv de a sta şi ea la calculator. Aşa se face că am început să ne jucăm… cu Chiţ, Vivi, Foxi şi ŢupŢup. Nu voi prezenta eu cd-ul, căci găsiţi aici, pe pagina dedicată, inclusiv fragmente video. Dar am să vă povestesc ce spune Iris despre el.

Îmi place cel mai mult de şoricel [aici nu e obiectivă, din moment ce are ca pet un hamster], şi e amuzat cum ne învaţă despre tot ce ne povesteşte şi doamna la grădi. Îmi place şi jocul cu avioane, când trebuie să pui oamenii la locul lor [este un joc de rol, fiecare figurină trebuie aşezată la locul potrivit, în funcţie de uniformă].

Eu… nu am apucat să mă "joc". Dar l-am ascultat. Personajele vorbesc rar, enervant pentru adulţi, dar potrivit pentru piticii care au nevoie de timp pentru a procesa informaţia. Exerciţiile pornesc de la o scurtă poveste, apoi copilului i se pun intrebări, la care alege un răspuns vizual.

„Foxi şi cartea misterelor” (Activitati matematice pentru prescolari) “Prietenii lui Fluffy” (Edu Engleză pentru preşcolari)

Tot pentru cei mai mici au fost pregătite „Foxi şi cartea misterelor” (Activităţi matematice pentru preşcolari) şi “Prietenii lui Fluffy” (Edu Engleză pentru preşcolari). Am apucat să ne jucăm cu Foxi, şi sperăm să îi putem acorda în curând şi lui Fluffy mai multă atenţie.

Cd-urile sunt însoţite şi de o revistă cu jocuri şi exerciţii. Le puteţi comanda de pe site-ul editurii, sau le puteţi câştiga în cadrul concursului organizat pe site cu ocazia zilei de 1 iunie, Jocurile copilăriei.

Cristina H.
Posted in Jocuri și jucării and tagged , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente