Casutele animalelor si colectia Acordeonul cu povesti: lansare de carte pentru copii

Miercuri, 25 aprilie, ora 16.00, Editura Paralela45 lansează la Librăria Bastilia din Piaţa Romană Colecţia Acordeonul cu poveşti şi Căsuţele animalelor. Volumele se adresează copiilor preşcolari.

Acordeonul cu poveşti reuneşte: Ridichea uriaşă, Căsuţa din oală, Coliba iepuraşului, Scufiţa Roşie, Capra cu trei iezi, Ursul păcălit de vulpe, Punguţa cu doi bani, Răţuşca cea urâtă, Cei trei purceluşi, Turtiţa, Puf Alb şi Puf Gri.

Căsuţele animalelor sunt pregătite de autoarea Irina Bogdan. Animalele din această carte ne invită în căsuţele lor de vis. Putem descoperi casa din pernuţe a pisicii, căsuţa din tomuri de poveşti a şoricelului Chiţ-Chiţ-Chiţ şi multe alte căsuţe ingenioase, în care animalelor le-ar plăcea să locuiască. Cartea îmbină versuri simple şi hazlii cu ilustraţii viu colorate şi detalii nostime, care îi vor amuza pe copii.

Eu ajung cu Iris, Andrei e cam măricel pentru ţinta de vârstă a cărţilor. Abia aştept, căci am tot amânat vizita la librărie. Am aflat de ea la târgul de carte de toamna trecută, am văzut pozele din interior, ştiu că au spaţiu amenajat pentru copii… am fost de două ori pe punctul de a intra, de data aceasta vom reuşi cu siguranţă. În plus, printre invitaţii la lansare sunt: Adriana Titieni, Mădălina Radu, Mihaela Pogonici, Bogdan Teodorescu, şi am înţeles că li s-au pregătit copiilor şi ceva surprize cu facepainting.

Revenim mâine cu detalii, până atunci – vă aşteptăm!

Lansare de carte la Libraria Bastilia

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Editura Paralela 45 and tagged , , , , , , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente