Decoratiuni cu oua: contur cu narcise

Dacă tot trebuie să realizăm decoruri de Paşti, am ales un model pentru fereastră, dar care poate fi adaptat şi pentru a fi suspendat. Un contur de ou, decorat cu narcise.

Materiale necesare:

  • carton colorat, pentru conturul ouălor. Pot fi printate de aici, (paginile 3 şi 4), mai mici sau mai mari, diferite culori.
  • foaie de calc, sau hârtie de transfer, ori chiar coli de acetofan dacă aveţi la dispoziţie.
  • perforatoare decorative.
  • lipici, foarfecă.

Decupaţi conturul de ou. Dacă decupaţi cu grijă interiorul, puteţi să refolosiţi cartonul pentru alte proiecte. Lipiţi foaia de calc pe spate. Dacă alegeţi să suspendaţi modelul, foaia de calc trebuie lipită între două contururi de carton, pentru ca decoraţiunea să aibă două feţe.

Pentru narcise am folosit trei modele de perforatoare. Unul alb, pentru petalele mari, unul cu petale mici, cu galben, şi unul cu petale foarte subţiri, pentru roşu. Am colorat doar vârful petalelor cu o cariocă. Florile din mijloc le-am lipit cu grijă şi am aşezat petalele vertical. Am decorat cu frunze… şi gata.

Proiectul nu este deloc dificil, exceptând decuparea interiorului de ou. Poate fi realizat după inspiraţie, cu orice modele.

În imaginea de mai jos am pus două fotografii, una realizată cu modelul suspendat la fereastră (nu mă aşteptam să iasă, doar era expunere contra-luminii), şi una normală. Dar efectul de transparenţă este vizibil.

Oua cu narcise pe contur de carton, cu interior de calc

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Paști and tagged , , , , , .

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente