Felicitari de Pasti cu tehnica wico

Felicitari de Pasti cu tehnica wico

Am povestit ieri despre cartea de la Klutz, cu vopsele pentru utilizat pe sticlă. Nu ni se uscaseră toate creaţiile, aşa că profităm astăzi să vi le arătăm.

Proiectul de bază este o felicitare cu fereastră, iar pe decor un astfel de abţibild detaşabil. Şablonul pentru felicitare îl puteţi printa de aici.

Cum le-am realizat: am printat modelul şi l-am decupat cu o foarfecă ascuţită. Modelul este disponibil în două dimensiuni, a5 şi a6 îndoit. Apoi am decupat inelele pentru decor (ultimele două pagini), şi le-am realizat din carton colorat sau din spumă eva. Pentru decor am realizat floricele cu perforatorul şi le-am lipit pe inel. Interiorul decupat de pe felicitare l-am folosit pentru a decupa dintr-o folie de acetofan (din cele folosite pentru retroproiector) un ou puţin mai mare, dar mai mic decât inelul. Am acoperit fereastra cu acetofan, apoi am lipit inelul peste amândouă.

Nu mai rămâne decât să aplicăm decoraţiunea deja uscată. Preferatele lui Iris sunt – normal – cea cu Aurora, şi cea cu bufniţa. La bufniţă a pus cam multă vopsea, s-a uscat greu şi pare să aibă o gâlmă…

Felicitare de Paste cu decor wico

Felicitare de Paste cu decor wico

Felicitare de Paste cu decor wico

Cele rămase – pentru că nu au încăput în decupajul felicitării – le-am fotografiat pe fereastă, să se vadă transparenţa.

Felicitare de Paste cu decor wico

Şi pentru că joaca nu se termină niciodată, ieri, când am printat materialele pentru tema copiilor din această săptămâna, am încercat să realizăm ouăle cu window color. Încă nu le-am găsit utilizare, dar probabil vor fi şi ele date cadou tot pe felicitări.

Felicitare de Paste cu decor wico

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Proiecte de Paști and tagged , , , , , , , .

4 Comments

  1. Au iesit f faine toate creatiile. Aiurea ca n-ai talent la desen. Esti tu prea modesta, evident!!!
    Ma tot uit ca seamana izbitor de bine toate astea cu alea de la Gelartti cu care noi ne-am distrat f bine.
    Felicitari!!

    • asta ma intrebam si eu, daca nu cumva si gelarti e acelasi lucru, dar vandute mult mai scump.

      lili, pe bune, cand imi pui creion in mana trebuie sa ma intrebi si ce am vrut sa desenez. la albastrele ma pricep :).
      pe calculator e usor, stergi si modelezi pana iese. dar pe hartie…
      si mai ales si cu tuburile astea, cand n-ai voie sa gresesti…

  2. Sunt superbe, imi plac toate si mai ales stiu cata munca se depune la ele. Eu am facut vreo 15 oua destul de mari si m-a durut mana cateva zile. Cel mai mult imi plac oul cu buburuza, printesa si fluturele. Tehnica asta e fantastica, poti realiza atat de multe cu ea!

    • merci!!
      fluturele a fost salvat de la „moarte”, caci am pus din greseala mana pe el… credeam ca nu iese, dar nu se vede ca i-am cam sifonat aripile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente