Buburuze cusute

Din categoria "mărţişoare pe care nu am apucat să le fac" este şi acest proiect, cu buburuze cusute. E drept că anul acesta am cusut mărţişoare, dar timpul nu a fost suficient pentru a trece şi la "următorul nivel", cusăturile pe etamină. Şi pentru că nu am apucat să exersăm muştele, am lăsat proiectul la categoria "Idei de primăvară".

Ca să putem trece de la carton la etamină, am realizat întâi modelul pe hârtie, pentru a ne putea obişnui cu muştele. Par atât de simplu de realizat, dar ne-au dat foarte multă bătaie de cap. Aproape două ore şi mai bine ne-am luptat cu ele, cel puţin la grupa de vârstă 4-7 ani. Cei mai măricei le-au "dovedit" mai repede, şapte dintr-o lovitură, şi într-o oră au fost gata. Aşa a reuşit Bianca să treacă la etamină. Dificultăţi mai ales la descusut, atunci când greşeşti, şi la menţinut ordinea pe spate (unde din fericire nu se vede 🙂 ).

Puteţi încerca folosind modelul de aici, pentru hârtie. Ultimul desenat este harta pentru etamina. Sper să mai găsiţi etamină clasică, eu am găsit în comerţ doar cea mică, de goblen. Cea mare am primit-o cadou, după ce am anunţat în toate cele patru zări că sunt în căutare de material.

Buburuze cusute pe etamina, in puncte

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente