Susur de izvor, la final de concurs

Mai avem puţin şi încheiem încă un concurs, realizat împreună cu magazinul online Kids Magic Store. Ieri am încheiat cea de-a treia şi ultimă etapă, în cadrul căreia copiii au pictat o glastră cu flori de primăvară. Mai delicate sau mai strângace, avem acum înflorite narcise, ghiocei şi lalele, în cele mai surprinzătoare combinaţii.

Mai jos sunt câteva dintre tablouri, le puteţi vedea pe toate aici.

Flori de primavaraFlori de primavaraFlori de primavaraFlori de primavaraFlori de primavaraFlori de primavara

Concursul Susur de izvor  beneficiază de cinci premii oferite de magazinul online Kids Magic Store. Acestea vor fi oferite prin tragere la sorţi copiilor care au rezolvat la timp cel puţin două dintre cele trei probe săptămânale ale concursului; vor avea o singură şansă la tragerea la sorţi, pentru a câştiga unul dintre premii. Lista participanţilor la extragere, precum şi data acesteia vor fi comunicate participanţilor, iar rezultatele finale ale concursului le vom afla duminică, 1 aprilie, după încheierea acordării punctelor.

Premiile constau în vouchere în valoare de 15 ron, valabile în magazinul online Kids Magic Store, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României.
În cazul unui premiu nerevendicat în 7 zile de la anunţarea câştigătorilor, acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi.

  

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente