Tablou cu buburuza din ipsos

Pictura pe obiecte este din punctul meu de vedere o provocare pentru copii. Necesită coordonare, atenţie, şi mai ales nu lasă loc pentru eroare. Trebuie să fii atent, căci şansa să poţi repara în cazul în care ai depăşit marginile este aproape inexistentă.

Este motivul pentru care la Ateliere le-am strecurat de fiecare dată copiilor, pe lângă cadoul de participare oferit de sponsor, şi piese turnate din ipsos, de diferite forme, pentru a picta acasă. Pentru atelierul de poimâine le-am pregătit o duzină de ouă, iepuraşi, puişori şi alte modele cu care pot realiza tablouri de primăvară. Pot fi lipite pe orice suport, dar recomand tablouri realizate pe amestecătoare din lemn. În plus, copiii vor primi şi un număr din colecţia "Idei Creative" de la Editura Casa, partenerul evenimentului.

Tablou cu buburuza din ipsos

Materiale necesare pentru un tablou ca cel de mai sus:

  • piese turnate din ipsos.
  • amestecătoare din lemn (la supermarket, obiecte de unică folosinţă).
  • aracet.
  • acuarele.

Grilajul se realizează lipind între ele beţişoarele, iar apoi ataşaţi piesa cu aracet din belşug. Mai multe sfaturi nu pot da, decât mare atenţie la pensulă.

Tablou cu oua din ipsos

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Ce pot face doua maini dibace, Evenimente and tagged , , , , , , , , .

7 Comments

  1. Eu am facut comanda pe 21.03 ,iar astazi m-au si contactat pentru confirmare.De luni merg la posta sa intreb daca au sosit .Intrati pe site de la Ani… dati cautare „matrita de turnat oua”sunt foarte multe si pe categori.Spor la treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente