Sara Fabiana Andreia C., Moisei, 4 ani. Concursul Rila-Iepurila

„Fabiana v-o prezinta pe…”Zana oualor”
Rochita, aripile, bagheta magica si coronita au fost desenate cu culori pe hartie dupa care au fost decupate si lipite cu banda dubla adeziva. Pe rochita am lipit buline adezive colorate. Ochisori zanei sunt albastri ca si ai mei si sunt tot din buline adezive colorate de mine. Gurita poarta nuanta mea preferata de ruj: rozul. Ideea a fost doar a mea si am facut cum am VRUT EU… Mama m-a ajutat doar un pic: la golirea oului,fixarea lui si la banda dubla adeziva…
Sper din suflet sa va placa si sper ca zana mea sa faca o mica „minune” in vietile voastre.
Pupici.

Figurine confectionate din oua

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
 2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 17 martie, ora 00:00, şi 31 martie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în cel mult 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Art Hobby Creativ

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , , , , , , .

29 Comments

 1. Concursul s-a incheiat. Rezultatul votului:

  33 voturi pe contor
  28 comentarii

  Total: 22 puncte (comentarii insotite de vot pe contor)

  Au fost aprobate si mesajele care nu au corespuns cerintelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente