Flavia T., Seini, 5 ani. Concursul Rila-Iepurila

Albinuta vesela
Materiale necesare:
– ou de polistiren
– pai de la suc
– acuarela neagra
– hartie galbena autocolanta
– aripioare din hartie de ambalat flori
– biluta de polistiren pentru cap
– carioci pentru a desena ochii si gurita
– antenute din sarma
– lipici

Figurine confectionate din oua

Pentru a vota această creaţie:

 1. Daţi un click pe contorul de vot (mai jos, cinci picături de culoare). Dacă nu puteţi vota, înseamnă că IP-ul dumneavoastră a fost folosit deja pentru a vota această machetă şi nu puteţi adăuga un vot nou.
 2. Adăugaţi un comentariu, imediat după ce aţi votat. Mesajele (comentariile) ulterioare, care apar cu acelaşi IP, nu vor fi aprobate (o altă adresă de mail, de pe acelaşi calculator, nu ajută la validarea comentariului).

Votul va fi validat şi comentariul va fi aprobat numai dacă îndeplineşte simultan ambele condiţii de mai sus. Vor fi numărate comentariile ce apar între 17 martie, ora 00:00, şi 31 martie, ora 24:00. Pentru orice alte întrebări şi comentarii folosiţi formularul de contact din pagina principală a concursului. Comentariile sunt moderate şi nu apar decât după verificare. Dacă un comentariu nu a fost acceptat în cel mult 24 de ore, acesta nu îndeplinea ambele cerinţe de mai sus.

Vezi pagina principală a concursului şi celelalte creaţii

Art Hobby Creativ

Cristina H.

În ordinea importanței de azi: mamă, profesor, bloger. Trei roluri pe care mă străduiesc în fiecare zi să le îndeplinesc mai bine decât ieri.
Cristina H.

Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)

Posted in Concursuri de popularitate and tagged , , , , , , , , , , , , , , .

9 Comments

 1. Imi place nu zic nu. Respectam regulile concursului sau nu? Elevii mei de 5 ani nu pot lucra singuri ceea ce aratati dvs. la concursul Rila-Iepurila pana acum(iepurasul , albinuta) DE fiecare data cand particip cu prescolarii mei la concursuri obtinem doar mentiuni si premii 3 daca nu sunt ajutati. Cand au fost ajutati am luat multe premii I. Asa ca ma gandesc ca ar trebui concursuri de creativitate pentru doamnele educatoare si invatatoare si separat pentru copiii lor

  • Ati postat acest comentariu in timpul concursului, si nu vi l-am putut aproba la acel moment, nici nu va puteam raspunde.
   O fac acum

   Acest concurs este destinat in primul rand copiilor care lucreaza acasa. Nu stiu la ce nivel sunt copii din grupa dumneavoastra, dar sunt si copii care lucreaza constant acasa cu parintii si care au o indemanare de invidiat. Si daca va referiti la Flavia, pe pagina careia ati postat mesajul, va invit sa parcurgeti temele saptamanale care se dau pe acest site. Flavia participa constant, cu lucrari executate cu atentie si migala.
   http://www.talentedenazdravani.eu/concursuri_incheiate.htm O gasiti la grupa nazdravanilor, cu acelasi nume ca si aici.

 2. Concursul s-a incheiat. Rezultatul votului:

  12 voturi pe contor
  7 comentarii

  Total: 6 puncte (comentarii insotite de vot pe contor)

  Au fost aprobate si mesajele care nu au corespuns cerintelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea aninomatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente