Primavara la fereastra – epilog

Am ajuns şi la finalul concursului, şi am aflat atât premianţii concursului – desemnaţi prin vot de copiii participanţi, cât şi cei 10 norocoşi câştigători ai pachetelor cu softuri educaţionale oferite de Editura Edu România.

Cel mai harnic pitic a fost Maria Ruxandra F., iar la Năzdrăvani podiumul a fost organizat pe două categorii de vârstă. La 5 ani, locul I a fost ocupat Andrei Horia H., iar la 6 ani – Iris H. Extrem de strânsă a fost lupta la Şcolari, unde, între primele 5 locuri a fost o diferenţă de 30 de puncte. Câştigătoare a fost însă Bianca O.

Pentru a stabili la cine merg cele 10 pachete educaţionale a folosit Random.org, cu o surpriză extrem de neplăcută, căci am avut un număr dublat, şi a fost nevoie de o nouă extragere. Câştigătorii finali sunt:

19   Denisa V, Branesti, clasa I
31   Maria Ruxandra F., Bucuresti, 4 ani 
26   Ioana H, Iasi, clasa a IIa
27   Ioana Maia H., Iasi, 3 ani  
16   Darius O., Râmnicu-Vâlcea, clasa I
6   Anastasia T., Pascani, 5 ani 
23   Iasmina C., Oradea, 5 ani
17   Denisa M., Gherghesti, 6 ani
1   Adina Maria U, Subcetate, 5 ani  
28   Iustina Maria O., Brasov, 3 ani

La tragerea la sorţi au participat copiii care au rezolvat la timp cel puţin două dintre cele trei premii ale concursului:

1   Adina Maria U, Subcetate, 5 ani
2   Alexandra V., Cornu Luncii, clasa a IIIa
3   Alexandru M., Slobozia, 5 ani
4   Alexandru T., Pascani, 5 ani
5   Ana Daria S., Bucuresti, 5 ani
6   Anastasia T., Pascani, 5 ani 
7   Andra Roxana U., Reghin, clasa a IIa
8   Andreea Alexandra C., Bucuresti, clasa I 
9   Andrei George I., Namoloasa, 7 ani
10   Andrei Horia H, Iasi, 5 ani
11   Andrei R., Craiova, clasa a IIIa
12   Bianca M., Slobozia, 4 ani
13   Bianca O., Râmnicu-Vâlcea, clasa a IVa
14   Cristina S., Eforie Sud, clasa I
15   Daria Virginia B., Bucuresti, 6 ani
16   Darius O., Râmnicu-Vâlcea, clasa I
17   Denisa M., Gherghesti, 6 ani
18   Denisa Maria H., Iasi, 3 ani
19   Denisa V, Branesti, clasa I
20   Diana Maria C, Galati, clasa a Va
21   Filip M., Bosanci, 6 ani
22   Flavia T., Seini, 5 ani
23   Iasmina C., Oradea, 5 ani
24   Ioan P., Maramures, clasa a IIa
25   Ioana C., Bucuresti, clasa a IIa
26   Ioana H, Iasi, clasa a IIa
27   Ioana Maia H., Iasi, 3 ani  
28   Iustina Maria O., Brasov, 3 ani
29   Laura Ioana H., Iasi, 7 ani  
30   Maria Alexandra P., Pitesti, 5 ani  
31   Maria Ruxandra F., Bucuresti, 4 ani 
32   Radu V., Slobozia, 7 ani  
33   Raluca G., Bosanci, 4 ani
34   Raluca P., Bosanci, 6 ani
35   Razvan Viorel U., Satu Mare, clasa a IIa
36   Roxana Maria V., Slobozia, 5 ani  
37   Theodora Amely N., Bucuresti, clasa a IIa

Puteţi vedea creaţiile copiilor în paginile concursului.

Concursul Primăvara la fereastră a beneficiat de premii oferite de Editura Edu. Premiile oferite fac parte din colecţiile editurii şi, în limita stocului disponibil la momentul extragerii, vor fi adaptate vârstei sau nivelului şcolar al participantului. Premiile se expediază numai la adrese de pe teritoriul României, şi vor fi însoţite de o diplomă şi o medalie "Magna cum laude".

În cazul unui premiu nerevendicat în 7 zile de la anunţarea câştigătorilor, acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi.

„Peripeţiile lui Chiţ” (Activităţi integrate de cunoaşterea mediului, educaţie sanitară, educaţie rutieră şi educaţie pentru societate) “Prietenii lui Fluffy” (Edu Engleză pentru preşcolari)„Foxi şi cartea misterelor” (Activităţi matematice pentru preşcolari)EDU Abecedar „Spre prima vacanta” este un pachet educational de evaluare interdisciplinara.EDU Cunoasterea mediului I-II EDU Limba română I - II EDU Evaluare distractivă EDU Limba si literatura româna I - II EDU Secretul numerelor si al formelor (Matematica pentru clasa a II-a) „Cu Dino în vacanta” este un pachet educational de evaluare interdisciplinara. EDU Limba română II – III „Aventuri de poveste” “Corabia celor 21 de secrete” (Matematică pentru clasa a III-a)EDU Evaluare distractivă III EDU Limba română III - IV EDU Matematică III-IV EDU CivicăEDU Limba şi literatura română III - IV Edu Ştiinţe ale naturii EDU Geografia României EDU - Ne pregătim pentru gimnaziu EDU Istorie (“Povestea timpului”) EDU Limba franceză şi limba germană Edu Super English I

Câştigătorii sunt rugaţi să posteze la acest articol un mesaj care să conţină numărul şi numele de concurs al copilului, precum şi numele părintelui care va ridica premiul de la poştă şi adresa completă (inclusiv noul cod poştal). Ultimele date solicitate nu vor fi publicate pe site.

Felicitări tuturor participanţilor la concurs!

Editura Edu

Cristina H.
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , .

24 Comments

  1. Buna ziua,multumim pt premiu,dar Ioana H.-nr 26- are o rugaminte maaaarrree,pt ca la scoala au venit cei de la Edu cu un soft de vanzare si nu am avut atunci bani sa-l cumpar,as avea indreazneala sa cer acel soft.Este vorba despre EDU LIMBA ROMANA II-III-AVENTURI DE POVESTE.Daca nu se poate sa fie ceva pt cl a3a ca le avem pe toate pt cl a2a.Multumim frumos!
    [edit]

  2. Felicitari tuturor participantilor, mereu invatam ceva de la fiecare.
    Printre norocosi se afla nr 1 Adina Maria U, Subcetate, 5 ani
    Premiul va fi ridicat de mama, [edit] Va multumim

  3. Buna seara, mare bucurie mare pe capul micutei Iustina Maria O , 3 ani , Brasov numarul 28 , care ieri a implinit aceasta frumoasa varsta si azi dimineata a aflat si minunata veste: va fi rasplatita pentru harnicia, rabdarea si talentul de care a dat dovada la acest concurs cu doua premii mult dorite: doua cd-uri educationale de la Editura Edu. Va multumiim foarte mult. Felicitari tuturor participantilor.
    Coletul va fi ridicat de la Posta de catre mama sa : [edit]

  4. Buna, multumim pentru premiu, nu ne asteptam, norocoasa a avut nr. 19, Denisa V., Branesti.
    Felicitari tuturor.
    Va ridica premiul [edit]

  5. Multumim pentru premiu.Noi avem toate soft de la Edu de matematica , limba romana si engleza pentru clasele I-IV.Dorim daca sunt disponibile EDU” Secretul numerelor si al formelor”(Matematica clasa a II-a)sau „Spre prima vacanta”-pachet educational de evaluare interdisciplinara.Darius O. nr.16.[edit]

  6. Multumim pentru pemiu! Printre norocosii castigatori este si Maria Ruxandra F., nr. 31.
    Pemiul va fi ridicat de tatal ei: [edit]
    Felicitari tuturor castigatorilor si participantilor!

  7. Buna seara,
    Multumim pentru premiu-Denisa M, nr17. Coletul va fi ridicat de la posta de catre educatoarea sa.Adresa de corespondenta v-0 trimit prin mail.
    Va multumim pentru organizarea acestor concursuri minunate!

  8. Va multumim pentru premiu.Pentru Chereji Iasmina,participanta cu nr.23la concursulPrimavara la ferestra,premiul va fi ridicat de mama [edit].Va rog sa-mi confirmati daca nu e cu suparare pe e-mail daca e in regula. Ozi buna

  9. Toate premiile au fost revendicate la timp.
    Am rugamintea ca la primirea coletului sa reveniti in aceasta pagina cu un mesaj, daca totul a fost ok.
    Felicitari inca odata!

  10. Buna ziua,multumim din suflet editura Edu,ati facut un copil fericit,a primit mai mult decat si-a dorit.Multa inspiratie si putere de munca.

    Cu drag Ioana H din Iasi

  11. Am primit coletul, bucuria Adinei a fost imensa. Pana acasa a mers cu medalia la gat, a doua zi le-am dus si la gardi sa le aratam colegilor. Despre carti nu putem spune decat ca sunt minunate, deja am pus ochii pe altele. Multumim mult!!

  12. Am primit premiul, multumim Denisa a fost foarte incantata.A primit chiar ce isi dorea.
    Multumim Cristina si editura EDU.

  13. Azi am ridicat de la posta coletul cu premiul de la Edu.Sunt superbe activitatile din carticele si de pe cd-uri.Anastasia a fost mai incantata de medalie, a mers cu ea la gat prin oras ,iar in magazinul de unde ne facem cumparaturile si unde o cunosc angajatii , le-a spus tuturor ca a castigat la Talente de nazdravani.Multumim

  14. Multumim mult pentru premiu! Cartile sunt intr-adevar deosebite si din punctul de vedere al calitatii hartiei. Apicatiile electronice sunt o completare insipirata si de mult ajutor. Este dea dreptul geniala ideea cu medalia! Ruxandra a fost cea mai incantata de ea, cu greu am convins-o sa o dea jos la culcare! Ati facut multi copii fericiti!Site-ul, ideile, concursul, sponsorii sunt extraordinare! „Talente de nazdravani”, pe langa latura distractiva mie imi este de mare ajutor in incercarea mea de a o invata pe Ruxandra cateva aspecte importante ale vietii: respectarea termenelor, recompensarea muncii facuta cu atentie si implicare si multe altele.
    Multumim inca o data, inspiratie si putere de munca!

  15. A primit si Maia premiul de la EDU. Cu siguranta, ca si la ceilalti copii, piesa de rezistenta a fost medalia pe care a purtat-o prin casa (pentru ca inca nu merge la gradi) si a dormit cu ea la gat in dupa amiaza in care am adus coletul de la posta. Inca odata multumiri si putere de a duce proiectul „Talente de nazdravani” mai departe. Chiar daca nu reusim sa participam la toate concursurile va urmarim cu interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente