Concursul Susur de izvor – concurs cu premii de la Kids Magic Store

Am avut parte de o iarnă geroasă şi grea mai ales spre final, şi acum, în zilele "babelor", încă nu ne dăm seama dacă susurul izvoarelor va creşte în intensitate sau va îngheţa iar. Începem cu optimism seria concursurilor de primăvară, în "Susur de izvor", alături de magazinul online Kids Magic Store, care va oferi premiile acestui concurs.

Prima etapă se va desfăşura în săptămâna 5-11 martie, iar următoarele între 12-18 martie şi respectiv 19-25 martie, urmând ca pe 1 aprilie să afisăm rezultatele. Detaliile de participare le găsiţi în pagina dedicată primei etape, alături de cerinţele specifice de realizare a creaţiilor.

Concursul Susur de izvor  beneficiază de cinci premii oferite de magazinul online Kids Magic Store. Acestea vor fi oferite prin tragere la sorţi copiilor care participă si rezolva la timp cel puţin două dintre cele trei probe săptămânale ale concursului; vor avea o singură şansă la tragerea la sorţi, pentru a câştiga unul dintre premii.

În cazul grupurilor de copii care participă sub coordonarea unui cadru didactic, şi nu a părinţilor, numărul de lucrări ce pot fi înscrise este limitat la 3 pentru fiecare cadru didactic.

Premiile constau în vouchere în valoare de 15 ron, valabile în magazinul online Kids Magic Store, şi se expediază numai la adrese de pe teritoriul României.
În cazul unui premiu nerevendicat în 7 zile de la anunţarea câştigătorilor, acesta se va acorda prin tragere la sorţi celorlalţi participanţi.

  

Pentru cadrele didactice care doresc să încurajeze participarea copiilor la astfel de exerciţii, am pregătit separat un banner al concursului, în două variante: prima se poarte printa, de aici, iar a doua poate fi afişată pe blogul grupei/clasei, în cazul în care acesta există. Codul este:

<a href="http://talentedenazdravani.eu/promo.htm" target="_blank" title="Talente de Nazdravani"><img src="http://talentedenazdravani.eu/img/promo/concursuri160x160.gif" alt="Talente de Nazdravani" border="0" title="Talente de Nazdravani" /></a>

Mulţumesc anticipat pentru susţinere şi mult succes tuturor participanţilor!

Cristina H.
Ultimele postari ale lui Cristina H. (vezi toate)
Posted in Din culisele concursurilor and tagged , , , , , , .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente