Martisoarele mele

Cele mai preţioase mărţişoare nu pot fi fotografiate, ele se memorează şi se păstrează în suflet. Aşa sunt şi cele primite anul acesta, pentru care mulţumesc în primul rând doamnelor educatoare şi învăţătoare, pentru că îi încurajează pe copii să creeze, cu propriile mânuţe, surpriza pentru mămici.

Primul a venit cu mărţişorul Andrei. A aruncat vestea ca zmeul buzduganul, de la intrare. Mamii, am o surpriză, închide ochii! [eu cu ochii închişi] Ştii, doamna a zis să le dăm mâine, dar eu nu mai am răbdare! Mititelul, cât entuziasm, şi ce zâmbet când a văzut că-mi place. Cum să nu-mi placă?! Mai ales că respecta regula de aur a cadourilor, pune un ambalaj fain indiferent ce e înăuntru. Iar ambalajul m-a dat gata.

Iris mi l-a dat la grădi. A iesit din clasă sfioasă, cu mâinile la spate.Mami, ţi-am făcut un iris, ca mine! Şi două lalele, de primăvară! Dar primăvara o aduce zâmbetul ei, ce însoţea micuţul ghiveci de flori.

1martie2012

Atelierul de creaţie

Cristina H.
Posted in Cu si despre nazdravanii mei, Mărțișoare and tagged .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente