Atelierul Nazdravanilor, editia a saptea – la final

Astăzi s-a desfăşurat cea de-a şaptea ediţie a Atelierului Năzdrăvanilor. Vremea nu a ţinut deloc cu noi – un ger înfiorător, polei şi niţică ninsoare – şi deja aveam emoţii ca nu vom avea cu cine să ne jucăm.

Atelierul Nazdravanilor, Gradinita Cuibusorul Zanelor

Copiii au confecţionat căsuţe din hârtie, decorate după gust (şi se vedea după perdele şi jardiniere care erau ale fetelor), ne-am imaginat că suntem undeva pe la tropice, ca să contrastăm cu vremea „minunată” de afară. Am realizat propria noastră colecţie de broscuţe exotice, după ce am răsfoit un pic wikipedia, după cele mai colorate specii.

Ce e mai amuzant e că nu găsiţi două broscuţe din aceeaşi „specie”, deşi se pare că specia „mie îmi place roz!” se impune fără prea mari probleme.

Atelierul Nazdravanilor, Gradinita Cuibusorul Zanelor

Broscuţele au fost realizate din sârme chenille şi pompoane, cu picioruşe de carton. Sarcina nu a fost foarte dificilă, căci, cu puţin ajutor la asamblarea căsuţelor, s-au descurcat singuri.

Atelierul Nazdravanilor, Gradinita Cuibusorul Zanelor

Atelierul Nazdravanilor, Gradinita Cuibusorul Zanelor

Atelierul Nazdravanilor, Gradinita Cuibusorul Zanelor

Premiile au fost aşteptate cu mare nerăbdare, mai ales de cei mici, care au tras cu ochiul prin punguţe, şi abia aşteptau o mică degustare de fructe. Şi dacă cei mici aşteptau desertul, cei mai măricei erau nerăbdători să afle rezultatul votului şi cine sunt premianţii.

Vavian Pharma    Gradinita Cuibusorul Zanelor

La reuşita evenimentului au contribuit Vavian Pharma şi Grădiniţa-AfterSchool „Cuibuşorul Zânelor”, care a găzduit evenimentul. Vavian Pharma ne-a pregătit un desert dulce si sănătos pentru orice vârstă, cu bundinci de piersici şi banane , ceai aromat şi specialităţi de fructe PomPotes.

 

Cristina H.
Posted in Evenimente and tagged , , , , , , , , .

6 Comments

  1. Pingback: Atelierul Nazdravanilor, la finalul editiei de Craciun | Talente de Năzdrăvani

  2. Pingback: Atelierul Nazdravanilor - editia a zecea (epilog) | Talente de Năzdrăvani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente