Informatii despre clasa 0, primite la gradinita

Pentru ca incepe in curand nebunia inscrierii la scoala, in clasa 1 si mai ales clasa 0, se pare ca ministerul si inspectoratele se tin de cuvant, si au inceput campania de informare a parintilor.
Sunt fericita ca se gandesc cu aceasta ocazie sa limiteze pierderile inutile de neuroni…

Asadar, azi la gradi am primit o instiintare, 4 pagini, pentru care am si semnat de primire. Daca va intereseaza, le gasiti mai jos:

Informatii despre clasa 0, pagina 1, 4

Informatii despre clasa 0, pagina 2, 3

Cristina H.
Posted in De-ale casei and tagged , , , , .

12 Comments

  1. Am primit-o si noi, e la fel. Nu-mi place partea cu inscrierea electronica pentru ca noi vrem la alta scoala decat cea la care suntem arondati. Nici criteriile de departajare in cazul (putin probabil) in care mai raman locuri libere dupa prima etapa.

    • :(…
      pe de alta parte, trebuia facut ceva, ca prea depunea lumea 10 dosare de inscriere, si aveai impresia ca populatia scolara este mult mai mare, angajai oameni, si te trezeai ca de fapt nu ai clase…

  2. Cine va preda la clasa 0? … Cum se va proceda, vor preda invatatoarele sau educatoarele, pt. ca la gradinita se ramane fara grupa pregatitoare si vor ramane educatoare fara post,probabil. Ce mai stiti despre asa ceva???

    • Din câte se pare la clasa 0 nu vor fi educatoare…
      As vrea sa stiu si eu ce va fi. Impresia mea este ca vor fi mai putini suplinitori necalificati in invatamantul prescolar, caci se vor redistribui cadrele didactice.

  3. Pot preda si educatoarele ,dar cu conditia sa aiba dubla specializare(invatator-educatoare),pentru ca multe dintre gradinite vor pierde cel putin o grupa,asadar educatoarele ar ramane pe drumuri…Succes atat cadrelor didactice,cat mai ales copiilor !

    • nu stiu daca o mai poti tine inca un an la grupa mare, pentru ca nu vor mai avea voie sa-i inscrie. iar de la anul nu se va mai intra direct clasa 1, anul acesta este singura exceptie.

    • Multumesc pentru raspuns.
      Fetita a facut 5 ani in noiembrie, iar doamnele educatoare au trecut-o pe lista de grupa mare. Cu toata agitatia si nesiguranta a ceea ce vor face o sa optez pentru clasa 0.

  4. vin reau sami inscriu copilu la gradinita in romania copilul face 5ani ce acte imi trebuie vreau sa precizez ca a fost la gradinita in spania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Am fost informat că datele de identificare furnizate în adăugarea acestui comentariu sunt stocate în baza de date a blogului pentru a primi informațiile/comentariile nou apărute. În cazul în care nu mai doresc acest lucru, mă pot dezabona folosind linkurile din mailurile primite. De asemenea, pot cere ștergerea de pe site a informațiilor ce pot duce la identificarea mea, printr-un mesaj scris.


Pentru păstrarea anonimatului, folosiți un pseudonim și o adresă de mail inventată, precum a@a.a.



CabinaFotoSunt.eu - Distractie la evenimente